Vilkår for anvendelse

Copyright © 2010 guide.dk

Produceret af:

Jyllands-Posten
Grøndalsvej 3
8260 Viby J.

CVR nr. 26 93 36 76

Om ophavsret

Kopiering m.v. Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på guide.dk website stilles til rådighed for visning/læsning.

Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Jyllands-Posten. Nærmere aftale om køb af artikler skal ske til Videresalg 87 38 38 38. Nærmere aftale om køb af foto skal ske til Polfoto 33 47 12 33.

Links

Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside - www.guide.dk - med tydelig kildeangivelse. Til gengæld accepterer vi ikke gentagen og systematisk brug af dybe links direkte til underliggende materiale på hjemmesiden.

Der må heller ikke linkes på en måde, så guide.dk website kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre du har indgået aftale med os.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. Jyllands-Posten er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som Jyllands-Posten linker til.