Guide til din næste ferie – Washington, District of Columbia

Spændende historie, imponerende monumenter og mindesmærker, flotte bygninger og interessante seværdigheder er hvad USAs hovedstad Washington D.C. har at byde på. Skal din næste ferie indeholde masser af historie, og ønsker du at opleve magtens centrum, skal Washington D.C. således være dit næste rejsemål. På rejser.guide.dk finder du alt om ferie i USA, herunder ferie i Washington D.C.



Spændende seværdigheder i Washington D.C.

Washington D.C. med Kongressen og Det Hvide Hus summer af politisk aktivitet, og det er her hele verdens gang bliver bestemt. Men Washington D.C. har meget mere at byde på. Se for eksempel de mange imponerende historiske monumenter til ære for blandt andet USAs tidligere store præsidenter som for eksempel George Washington og Abraham Lincoln eller besøg Arlington-kirkegården, hvor mere end 290.000 gravsten minder om de krige, USA har været med i. Udover spændende seværdigheder og masser af historie byder Washington D.C. på mange gode shoppingmuligheder, caféer og restauranter. Se her en guide til USAs hovedstad Washington D.C., hvor du blandt andet kan læse mere om Det Hvide Hus, Arlington-kirkegården og Washington DCs gamle kvarter Georgetown.

Du finder også mange spændende museer i Washington D.C. For eksempel har byen et spionmuseum, hvor du finder verdens største samling af spionageartefakter tilgængelig for offentligheden. Se mere om Washington D.C.s spionmuseum

Spis med de kendte i Washington D.C.

Tager du ud at spise i Washington D.C. kan du møde mange kendte mennesker. Spis for eksempel med fremtrædende medlemmer af Kongressen og ambassadører på Bourbon Steak, der ligger i The Four Seasons Hotel. Du kan her læse om flere spisesteder i USA, hvor de kendte tager ud at spise.

Læs meget mere om Washington D.C. på rejser.guide.dk, hvor du finder en masse artikler, gode råd og inspiration til din ferie i Washington D.C.

Du kan her læse de seneste fem nyheder om USA:

Se alle guides artikler om USA
Læs også
Loading...
Jeg har læst
Loading...
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce
$(#Box_3_Text).hide()