Guide til din næste storbyferie

Trænger du til at komme væk fra hverdagen? Så tag på storbyferie og oplev en af verdens fantastiske storbyer. På rejser.guide.dk finder du en masse artikler, gode råd og tips til hvor din næste storbyferie skal gå hen. De mange guides indeholder inspiration til både forlængede weekender og storbyferie i flere uger. Læs de seneste fem nyheder om storbyferie her:

Se alle guides artikler om Byferie

Romantisk byferie

En tur til Paris er indbegrebet af en romantisk storbyferie. Men du kan også tage på romantisk ferie i mange af de andre storbyer, du finder i Europa - for eksempel Venedig eller Prag. Rejser.guide.dk indeholder en masse spændende artikler om romantisk storbyferie, som helt sikkert vil kunne inspirere dig, hvis du har lyst til at opleve masser af romantik på din næste storbyferie. Du kan her læse de fem nyeste artikler om romantisk storbyferie:

Se alle guides artikler om Byferie, Romantik

Shopping i verdens bedste forretninger

Verdens storbyer byder på fantastiske shoppingmuligheder. Går du efter den nyeste mode, skal du vælge at tage på storbyferie i New York, London, Paris, Berlin eller Milano. Ønsker du derimod at shoppe eksklusivt kunsthåndværk og antikviteter, skal din næste storbyferie eksempelvis gå til Venedig, Prag eller Wien. På rejser.guide.dk finder du masser af gode tips til, hvor de bedste forretninger ligger, og hvor du kan gøre nogle gode køb. Se de fem nyeste artikler om shopping og storbyferie her:

Se alle guides artikler om Byferie, Shopping

Kulinariske oplevelser i verdens storbyer

God mad og drikke hører med til en storbyferie. På rejser.guide.dk finder du anmeldelser af restauranter i en lang række storbyer. Går din næste storbyferie for eksempel til New York kan du også se, hvor du skal tage hen at spise, hvis du gerne vil møde de kendte. Læs de fem nyeste artikler om storbyferie og spisning her:

Guide til besøg i Alpernes hovedstad Torino


Den norditalienske storby Torino er omgivet af bjerge i alle retninger. Nyd udsigten fra byens højeste museum eller Cappuccini-bjerget. Er du mere til kunstskatte og italienske delikatesser, kan du besøge det egyptiske museum eller et osteria.
Se alle guides artikler om Byferie, Spisning

Storbyferie - seværdigheder og oplevelser for livet

Er du i gang med at planlægge din næste storbyferie, kan du på rejser.guide.dk læse om de mange forskellige seværdigheder, du finder i verdens storbyer. Endvidere kan du på guiden få gode råd og blive inspireret til, hvor du skal tage hen, og hvad du skal se på din storbyferie. Læs mere om storbyferie og seværdigheder her:

Se alle guides artikler om Byferie, Seværdigheder
Læs også
Loading...
Jeg har læst
Loading...
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce
$(#Box_3_Text).hide()