Skiferie

Hvert år tager tusindevis af danskere på skiferie. Vi tager til Norge, Sverige, Østrig, Frankrig, Italien og mange andre steder hen for at nye vores årlige skiferie. Vi tager af sted med vennerne eller familien, nogen for de store naturoplevelsers skyld, andre for fest og afterski.

Lige meget hvor vores skiferie går hen, så lægger der ofte meget planlægning bag. Skal man tage nordpå, eller sydpå, mange overvejer også at holde deres skiferie på den anden side af Atlanten, mulighederne er mange. Her på siden, kan du finde god råd til din skiferie, du kan læse nyheder, anmeldelser og artikler der hjælper dig med at finde den rigtige skiferie, til dine behov. Lige meget om din skiferie er med venner eller familie.
Se de nyester artikler om skiferie

Se alle guides artikler om Skiferie

Skiferie med familien

For mange er den årlige skiferie med familie, årets hyggeligste begivenhed. Det er sjov, samvær og hygge, blandet sammen med storslået naturoplevelser og fysisk udfoldelse. Skiferie er for mange den perfekte ferie. Men der er mange hensyn der skal tages, når man tager familien med på skiferie. Man skal tage til et område, hvor alle kan være med, både dem der er nye og dem der har været på skiferie, hundrede gange før. Her på siden har vi samlet en stribe gode tips til dig der bil med familien på skiferie. Her kan du se de fem nyeste artikler om skiferie og familie.

Se alle guides artikler om Skiferie, Tag børnene med

Billig skiferie

Skiferie er ofte en dyr fornøjelse, men der er mange penge at spare, hvis blot man ved hvordan. Vi har samlet en stak råd til hvordan du kommer billigt på skiferie, så kan du jo altid bruge de ekstra penge på endnu en skiferie. De seneste års finanskrise, har fået prisen på en skiferie til at falde meget. Desuden har nye muligheder for at tage på skiferie i Østeuropa. Er man rigtig med på moden, kan man også tage på skiferie i mellemøsten, blandt andet i Libanon. Prisen på en skiferie afhænger også meget af, om man køre selv, tager med bus, tog eller fly. Her kan du se vores fem nyeste artikel, om hvordan du kan spare penge på din skiferie.

Se alle guides artikler om Skiferie, Budget

Skiferie i Østrig

Østrig er et af danskernes fortrukne rejsemål for den årlige skiferie. Vi strømmer til Ischgl Bad Gastein, Zell am See og mange andre steder. Hvem drømmer ikke om at tage en skiferie til det klassiske Kitzbühel? Østrig har alt det vi danskere gerne vil have på vores skiferie, der er hygge, godt skiløb, afterski og billig øl. Østrig er et idealt rejsemål for familier på skiferie, selvom prisen er lidt højere end f.eks. Frankrig, så er hjælpsomheden og kvaliteten ofte også det bedre.

Se alle guides artikler om Skiferie, Østrig

Skiferie i Norge

Norge er for mange et ideelt rejsemål for den årlige skiferie. Det er nemt og billigt at komme til, det er familie venligt, et sprog vi næsten kan forstå, og en mentalitet der ligner vores egen. Selvom Norge måske ikke har de største liftsystemer, så er det et hyggeligt og godt familiested for ens skiferie. Det er sne sikkert og børnevenligt. Desuden er der i Norge også rig mulighed for at komme på skiferie, blot for en weekend. Vælger man en skiferie til Norge kan man også være sikker på store naturoplevelser.

Guide til langrend i Nordmarka - 30 minutter fra Oslo


Gør som de lokale nordmænd og tag T-banen fra Oslo centrum til Nordmarka. På under 30 minutter kan du stå klar med skiene på og således kombinere storbyferie med langrend. Til forskel fra de alpine skiløjper i områd2et er denne oplevelse ganske gratis.
Se alle guides artikler om Skiferie, Norge
Læs også
Loading...
Jeg har læst
Loading...
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce
$(#Box_3_Text).hide()