Din guide til USA – drømmenes land

Besøg Guds eget land og få oplevelser for livet! USA er drømmenes land og har en masse at byde på. Tag for eksempel til New York og oplev det pulserende storbyliv eller bliv fuldstændig overvældet og betaget af Grand Canyon i Arizona. Når du rejser til USA er mulighederne ubegrænsede, og det kan derfor være svært at få et overblik. På rejser.guide.dk finder du masser af informationer, artikler, nyheder, gode råd og vejledning, så du er godt forberedt og får mest muligt ud af det, når du rejser til USA. Læs de seneste fem nyheder om rejser til USA her:

Se alle guides artikler om USA

Shopping-paradis

Når du rejser til USA skal du huske VISA-kortet. USA er nemlig et shopping-paradis uden lige. Overalt i USA finder du de såkaldte malls, som er store indkøbscentre med en masse specialbutikker, kædeforretninger og mærkevarer. Rejser du til USA kan du også gøre nogle rigtig gode mærkevarekøb i diverse outlets. Få gode råd og tips på rejser.guide.dk, så du kan finde de bedste shoppingsteder på din rejse i USA. Du kan her se de fem nyeste artikler om shopping og USA:

Se alle guides artikler om USA, Shopping

Kom billigt til USA

Det er ikke helt billigt at flyve over Atlanten, at leje bil og bo på hotel i USA. Men der er masser af gode sparetips at hente. På rejser.guide.dk har vi samlet en lang række gode råd og sparetips, så du kan komme billigst muligt af sted, når du rejser til USA. Læs fem gode sparetips her:

Se alle guides artikler om USA, Budget

Få inspiration til din rejse til USA

Står du og planlægger en rejse til USA, men mangler inspiration til, hvor du skal bo, hvilke områder du skal tage til og hvilke seværdigheder, du skal besøge i USA, kan du på rejser.guide.dk hente inspiration. Guiden indeholder masser af artikler, nyheder, gode råd og vejledning til din ferie i USA. Se de seneste artikler og få inspiration her:

Se alle guides artikler om USA, Inspiration

Kulturchok

Når du rejser til USA, har du mulighed for at opleve og udforske den amerikanske kultur. Kulturen i USA er meget anderledes end den kultur, vi har herhjemme. På rejser.guide.dk kan du læse nyheder og artikler om USA og således få et indblik i USA og den amerikanske kultur, så du er godt forberedt, inden du rejser til USA. Læs her de seneste fem artikler om den amerikanske kultur:

Se alle guides artikler om USA, Kultur

Restauranter og spisesteder i USA

USA er kendt for de mange fast food kæder som McDonald's, Burger King, Wendy's, Pizza Hut med mere. Hvis du ikke ønsker udelukkende at leve af fast food på din rejse til USA, kan du på rejser.guide.dk finde masser af informationer om og gode tips til, hvor du kan tage hen at spise på din ferie i USA. Læs de seneste fem nyheder og artikler om restauranter og spisesteder i USA her:

Se alle guides artikler om USA, Spisning
Læs også
Loading...
Jeg har læst
Loading...
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce
$(#Box_3_Text).hide()