Guide til din næste ferie – London

Sorte taxaer, røde telefonbokse, Big Ben, London Bridge, London Eye, Buckingham Palace, British Museum, Madame Tussauds, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Tower Bridge, Westminster Abbey, Palace of Westminster, Saint Paul's Cathedral, musicals, teater, shopping og natteliv… Den pulserende metropol London med mere end otte millioner indbyggere har så meget at byde på og skal opleves!

Rejser.guide.dk er din guide til alt om rejser, og du finder her alt om London. Hvad enten du trænger til en shoppeweekend i London eller aldrig har besøgt London før og ønsker at gå på opdagelse og se alt, hvad London har at tilbyde, finder du på rejser.guide.dk masser af inspiration og gode råd til din ferie i London. Se for eksempel rejser.guide.dks guide til London, hvor du blandt andet kan få gode råd til, hvad du skal se og opleve, når du er i London.

Kom nemt og billigt til London

Rejser.guide.dk indeholder mange artikler om London, hvor du blandt andet kan finde gode tips til, hvordan du kan gøre din tur til London så billig som muligt. Få for eksempel inspiration her og se hvor du kan overnatte billigt i London.

Fish and chips

I London finder du masser af lækre caféer, restauranter og take-away-steder, der byder på mad og retter fra hele verden. Prøv for eksempel Restaurant Quilon, som er den eneste indiske restaurant i verden med en Michelin-stjerne eller spis den traditionelle English breakfast på en af de mange caféer i Covent Garden. Er du i London, må du ikke gå glip af den populære fastfood-ret fish and chips, som efter 150 år efter sin oprindelse stadig er briternes yndlingsspise. The Rock and Sole Plaice i Covent Garden er Londons formentligt ældste fish & chips-sted og sælger langt mere end 2.000 portioner hver dag. Se hvor de bedste fish & chips serveres

Shopping i London

London byder på shopping i verdensklasse. Gå for eksempel op ad Oxford Street og kig på de mange butikker, shop mærkevarer i Harrods eller tag til open air indkøbscenteret Covent Garden. Bliv inspireret til din næste shoppetur til London her

rejser.guide.dk kan du læse meget mere om ferie i London. Se for eksempel de mange artikler og få inspiration til din næste ferie i London eller læs de seneste fem nyheder om England her:

Se alle guides artikler om England
Læs også
Loading...
Jeg har læst
Loading...
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce
$(#Box_3_Text).hide()