Guide til din næste ferie – Berlin

Berlin er den nære storstad. Kun 6 timers kørsel fra Danmark finder du Berlin, som er en af verdens mest fantastiske storbyer med masser at byde på. Er du i Berlin, kan du ikke undgå at blive grebet af og påvirket af byens historie. Men Berlin er meget mere end Berlinmuren, historiske mindesmærker og museer om 2. verdenskrig. I Berlin finder du mange spændende museer, smukke bygninger, hyggelige caféer og restauranter, teatre, natklubber og talrige indkøbsmuligheder.

Rejser.guide.dk er din guide til alt om rejser, og du finder her alt om Berlin. Så står du og overvejer at tilbringe din næste ferie i Berlin, kan du på rejser.guide.dk finde masser af inspiration til, hvad du skal se og opleve i Berlin. Se for eksempel rejser.guide.dks guide til Berlin, hvor du blandt andet kan få gode råd til, hvordan du nemt og billigt kommer til Berlin, og hvor det er godt at overnatte i Berlin.

Da Berlin ikke ligger ret langt væk – hverken tidsmæssigt eller geografisk – er Berlin yderst velegnet at tage til på en forlænget weekend. Men du kan også sagtens tilbringe flere uger i denne imponerende storby. I Berlin finder du utrolig mange spændende museer og attraktioner, som for eksempel Deutsches Historisches Museum, Stasi-museet og Reichstag, som du ikke må gå glip af. Se her en guide til nogle af Berlins vigtigste attraktioner

Die Mauer

Selvom det er mere end 20 år siden Berlinmurens fald, er der stadig spor af den mur, der delte Berlin og verden i to blokke fra 1961 til 1989. På rejser.guide.dk finder du en spændende guide til Berlin. Læs for eksempel om Berliner Mauerweg, der er en 160 km. lang rute, som er afmærket med skilte og informationstavler. Se guiden her

Berlins berømte bjørn

Berlin kaldes også for Europas grønne hovedstad. Midt i Berlin finder du parken Tiergarten med store grønne arealer, træer, statuer og mindesmærker. Ikke langt fra Tiergarten ligger zoologisk have, der er en af verdens største zoologiske haver. Du kan her se pandaer, gorillaer, tigre, pumaer og mange andre eksotiske dyr. Zoologisk have i Berlin blev for alvor kendt, da den lille isbjørn Knut kom til verden. Folk fra nær og fjern strømmede til Berlin for at se den lille Knut, som i dag er blevet en stor isbjørn. Læs mere om Knut her

Julemarked i Berlin

Tyskland er kendt for sine fantastiske julemarkeder med masser af lyskæder, håndsnittet træjulepynt og lækkert juleknas, og Berlin er bestemt ikke nogen undtagelse. I Berlin finder du utallige julemarkeder - blandt andet foran Gedächtniskirche, på Alexanderplatz og langs begge sider af Kurfürstendamm. Så har du mulighed for at tage til Berlin i december måned, er du garanteret ægte julestemning. Se mere om julemarkeder i Berlin

Tyskland er med sine 83 millioner indbyggere et imponerende land med masser af spændende byer. Rejser.guide.dk indeholder alt om rejser til Tyskland. Læs de mange artikler og få inspiration til din næste ferie i Tyskland eller se de seneste fem nyheder om Tyskland her:

Guide til kultur og shopping i hansestaden Bremen.


Trods 1200 år på bagen er hansestaden Bremen ved Weser-floden en sprællevende by, der frister med et mix af historie, ny og gammel kultur, gastronomi, vin og events.

Guide til Berlins skjulte udendørsoaser.


Når man har travet Berlin tynd og set alle turistmagneterne, kan trangen til et pusterum være stor. En udflugt til friluftsbadet ved søen, jernbanen i parken eller kolonihaverne langs kanalen kan med garanti få selv den mest fortravlede turist ned i gear.

Guide til overnatning med campingvognen i Tyskland, Østrig og Italien.


På ferieturene sydpå var det for år tilbage helt naturligt at overnatte i campingvognen på de tyske rastepladser, men i dag er der på mange af strækningerne så stor trængsel, at det i højsæsonen kan være vanskeligt at finde et sted at skrue støttebenene ned. Som alternativ kan man vælge en af de mange campingpladser, der ligger praktisk i forhold til motorvej og afkørsler hele vejen ned gennem Europa.

Guide til Campingpark Sanssouci zu Potsdam, Berlin.


”Ihr königlicher Campingpark” er vist lidt ”lånte fjer” af Campingpark Sanssouci zu Potsdam/Berlin. Men pladsen er dejlig og et godt udgangspunkt for at besøge – ja, netop – adskillige slotte, slotsparker og den natur, hvor stribevis af kronede hoveder og berømte statsmænd har opholdt sig.

Guide til en tysklandsferie i Mecklenburg-Vorpommern.


Mecklenburg-Vorpommern – de fleste kender navnet på den tyske delstat, men de færreste kan sikkert placere den på Tysklands-kortet. Og det er synd. For den fortjener meget større interesse med – også på grund af de mange tilbud den har til campingfolket. Så overvej Meck-Pomm som feriedestination, eller nyd et par dage i Nordøsttyskland på vej til eller fra feriemålene i Sydeuropa. Der er nok at opleve.
Se alle guides artikler om Tyskland
Læs også
Loading...
Jeg har læst
Loading...
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce
Aktuelle tilbudAnnonce
$(#Box_3_Text).hide()