Find mere om:
Fem fede flydende hytter | rejser.guide.dk

Fem fede flydende hytter

Vil du have en anderledes ferie, bør du måske prøve et af disse feriesteder, hvor den luksuriøse bolig ligger i vandet.

Gili Lankan-fushi – North Malé Atoll (Maldiverne)

Ved koral-øen Lankanfushi ligger det femstjernede resort Gili Lankanfushi. Resortet ligger på vandet og er bygget op af flere store bungalows, der mest af alt minder om eksotiske villaer. Hver enkelt villa har private soldæk med direkte adgang til havet, samt en rutsjebane, der fører dig ned i det lune vand. Derudover er der placeret en hængekøje et par meter ude over vandet, lidt afsides fra selve hytten. De fleste bungalows kan man gå til via en gangbro, dog ligger et par hytter så langt ude, at man må tage båd derud. Til gengæld får du mere privatliv og en anden oplevelse. Resortet har en imponerende rating på 5.0 (skala 0.0-5.0) i gennemsnit blandt de 1.112 Trip Advisor-brugere, der har anmeldt stedet på hjemmesiden. Maldiverne er kendt for de mange flotte koralrev omkring øen. Så hvis du overvejer at tage på dykkerferie, så er Maldiverne et oplagt sted at tage hen.

Rejsen dertil
 • Du kan komme fra Billund Lufthavn med Turkish Airlines til Maldiverne over Istanbul for 5.500 kr. tur/retur. Det tager omkring 17 timer hver vej.
 • Fra Københavns Lufthavn koster en flybillet til Maldiverne 5.200 kr tur/retur med Qatar Airways. Du skal mellemlande i Doha. Det tager 12 timer ud og 14 timer hjem.

B972055057Z.1_20150813180202_000+GKEN39ES.2-0.png

Float House River Kwai - Kanchanaburi (Thailand)

I den thailandske regnskov, ved bredden af Kwai-floden i den thailandske provins Kanchanaburi, ligger resortet Float House River Kwai. Her ligger 26 junglevillaer. De er lavet af bambus og teaktræ, udstyret med balkoner og moler med direkte adgang til vandet. Villaerne ligger så tæt forbundet med hinanden, at man ikke kan lade være med at tænke på et dansk rækkehuskvarter. Og som husbåde ved Christianshavn ligger villaerne i vandet og vugger i takt med bølgerne. Derfra stopper sammenligningen med Danmark dog også. For med en tropisk regnskov som baghave har du her alle muligheder for at holde en aktiv ferie. Her kan du ride på elefanter, tage på kanotur ned ad floden eller køre mountainbike i den vilde natur. Hvis du mere er til det kulturelle, er der også mulighed for det. Du kan vælge at tage på besøg i den lokale Mon-landsby eller tage et smut forbi Mon-templet, der med sin karakteristiske thailandske arkitektur er et besøg værd.

Swim-up-poolen hitter hos danske chartergæster

Rejsen dertil:
 • Fra Billund Lufthavn kan du komme med Lufthansa til Bangkok. En tur/returbillet koster omkring 5.000 kr. Der er en rejsetid til Bangkok på 14 timer, mens det tager 16 timer hjem. Undervejs skal du mellemlande i Frankfurt.
 • Du kan flyve fra Københavns Lufthavn til Bangkok med Emirates. Med en mellemlanding i Dubai tager det 16 timer hver vej. Det koster ca. 4.000 kr for en tur/returbillet.
 • Fra Bangkok er der 123 km til Kanchanaburi.

GetContentCAOGHF18.jpg

Le Mèridien– Bora Bora (Fransk Polynesien)

Gemt væk midt i Stillehavet mellem Sydamerika og Australien ligger den lille ø Bora Bora. Øen Bora Bora blev først opdaget i 1722 af hollandske Jacob Roggeveen. Under Anden Verdenskrig brugte amerikanske styrker øen som base. Det var også amerikanerne, der under krigen anlagde den landingsbane, der gør, at turister kan besøge øen i dag. Bora Bora er en ø omkranset af lange sandbanker. På en af de kridhvide sandbanker ligger resortet Le Méridien. Hen over det stille vand ligger de små bungalows, der bliver holdt sammen af et stisystem og tilsammen danner en oase omkring stranden. Hytternes tag er belagt med siv, mens deres gulve er lavet af glas, så du kan kigge direkte ned i det azurblå hav. Resortet byder på mange forskellige aktiviteter. Du kan således prøve kræfter med kajakroning, jetski, paraglidning samt fodring af hajer og rokker. Hvis du kan lide at snorkle, er Bora Bora også stedet for dig. På hjemmesiden Trip Advisor står brugerne således i kø for at rose Bora Bora for dens flotte koralrev med lige så flotte fisk.

Rejsen dertil
 • Fra Billund Lufthavn ligger den billigste rejse på ca. 16.000 kr. Her skal du over både Paris, Los Angeles og Papeete, Tahiti for at komme til Bora Bora. Udrejsen tager 60 timer, mens du kan komme hjem på 33 timer.
 • Hvis du vil flyve fra Københavns Lufthavn, skal du også flyve over Paris, Los Angeles og Papeete for at komme til Bora Bora. Det tager 60 timer ud og 33 timer hjem. Prisen ligger ned til 17.000 kr.

GetContentCAF1043O.jpg

Likuliku Lagoon Resort – Mamanuca Archipelago (Fiji)

På den lille ø Maolo ikke langt fra Nadi Lufthavn på Fiji, ligger resortet Likuliku. Otte bungalows på vandet danner formation som en glad mund i det krystalklare vand. Hytterne er bygget i lokalt træ og stof og er inspireret af traditionelt fijisk design. Likuliku tilbyder en bred vifte af forskellige aktiviteter. Du kan tage på tur til den nærtliggende ø Modriki. Det er her, filmen ”Cast Away” er optaget. Så hvis du vil lege Tom Hanks for en dag, har du alle muligheder for det her. I modsætning til den strandede Tom Hanks i ”Cast Away” har du dog andre muligheder end at spille med din volleyball Wilson. Fiji er nemlig fuld af muligheder for at have en actionpakket ferie. Du kan både stå på jetski eller ride bølgerne som windsurfer. Hvis du hellere vil have ro på, kan du vælge at få en wellnessbehandling i hotellets spa. Når sulten melder sig, er der rig mulighed for at smage på de lokale retter. Køkkenet specialiserer sig således i retter med de lokale fisk og skaldyr og tilbereder maden fiji-style.

»Roadtrips giver frihed og fleksibilitet som intet andet«

Rejsen dertil
 • Fra Billund Lufthavn kan du komme til Nadi Lufthavn fra ned til 10.500 kr. tur/retur. Det tager 26 timer at komme dertil, men 48 timer at komme hjem igen. Der er stop i både Amsterdam og Seoul undervejs.
 • Køber du din tur/retur flybillet fra Københavns Lufthavn, kan du få den fra 10.000 kr. Korean Air flyver dig til Fiji over Amsterdam og Seoul. Det tager 27 timer at komme dertil, mens hjemrejsen tager 47 timer.

GetContentCAYNURYG.jpg

Vinpearl Luxury Nha Trang - Nha Trang (Vietnam)

Placeret over farverige koraller i Det Caribiske Hav ligger Punta Caracol Aqua Lodge. Resortet ligger i bunden af en grøn bugt på den private ø Hon Mieu. Dette hotel er centreret om dets ekstravagante 3.000 kvm store swimmingpool med palmer langs poolkanten. Hotellet består af 84 villaer, som alle ligger placeret langs kysten. Hotellet tilbyder wellness- og massage i små hytter, der ligger på vandet. Hytterne kan lejes privat, så du får en skræddersyet behandling. Hvis det bliver for dyrt, kan man i stedet kaste sig ud i nogle af de andre muligheder, hotellet tilbyder. Du kan både spille golf, tennis og pool og dyrke fitness på hotellet.

Rejsen dertil
 • Vil du flyve fra Billund Lufthavn til Nha Trangs lufthavn Cam Ranh, så koster det mindst 6.700 kr. tur/retur. Det er med to mellemlandinger. En i Amsterdam og en i Guangzhou. Det tager cirka 23 timer hver vej.
 • Med China Southern Airlines kan du fra Københavns Lufthavn rejse via Amsterdam og Guangzhou til Nha Trangs lufthavn, Cam Ranh. Det tager 23 timer ud og hjem fra København. Ved China Southern Airlines koster det 5.900 kr.

B972055057Z.1_20150813180202_000+GKEN39EU.2-0.jpg

Guide: 10 destinationer til bryllupsrejsen

08-07-2013: Her får nygifte både romantik, luksus, spænding og afslapning. Læs artikel

Guide: En dag med havudsigt

01-09-2013: Når et krydstogtskib skal forbi fire lande på fjorten dage, betyder det som regel flere hele dage til søs undervejs. Explorer tog pulsen på Silver Shadow på en sejldag med isskulpturer, martinier og fransk gourmetmad i stjerneklasse. Læs artikel

Guide: Otte flotte bilture i Asien

28-06-2010: Drop flyet og tag i stedet bil eller motorcykel på nogle fantastiske ture i Asien. Læs artikel

Anmeldelse: På luksustur med Silversea

20-10-2009: Et krydstogt med rederiet Silversea er et aldeles ubekymret, flydende rejseeventyr, viklet om femstjernet luksus i en eksotisk krog af verden. Her små flashbacks fra 10 dages sejlads i Orienten. Læs artikel

Guide til seks smukke destinationer til dykkerferien

06-05-2016: Overvejer du at opleve dit næste rejsemål fra havets dybder? Se her, hvordan du kommer i gang med at udforske koralrev og marineliv. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på rejser.guide.dk
Loading...