Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Wellness
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Naturoplevelser
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (3)
Kultur (3)
Kurbadsbyen Jáchymov i det vestlige Tjekkiet er alt andet end typisk wellness. Her er behandlinger som radioaktive bade og cannabismassage helt normale tilbud, som tiltrækker både lokale og europæere.
Lidt uden for den italienske by Bormio ligger en attraktion, der har en særlig plads i cykelmytologien: Passenes Konge – bedre kendt som Passo dello Stelvio. Jyllands-Postens udsendte medarbejder prøvede kræfter med det ikoniske bjergpas, der flere gange har optrådt i Italiens største etapeløb Giro ...
Det frodige land Slovenien byder på utallige muligheder for selvforkælelse: Massage, bassiner med naturligt opvarmet vand, vandreture i bjergene og lokalproduceret vin.
Danske Gitte Harder er topchef på et af Sydfrankrigs største luksushoteller. Læs her, hvilke oplevelser, der har fået hende til selv at tabe kæben.
Når efteråret har lagt en dyne af stilhed over Bornholm, kan du kaste dig tilbage i den bornholmske natur og slippe dig selv. Her kan du lære at acceptere dagligdagens lyde og få et afbræk i hverdagen.
Drømmer du om en weekend med spa, wellness og ren afslapning, så er en overnatning på en af Danmarks mange spa-hoteller en oplagt mulighed. Her er de 10 bedst bedømte spa-hoteller i Danmark ifølge hjemmesiden Trivago, der har sammenlignet brugeranmeldelser fra populære bookingsider.
At komme til Maldiverne er som at træde ind i et postkort med frodige, grønne palmeøer omgivet af krystalklart vand. Men de fysiske omgivelser er ikke alene om at være grønne – her er bæredygtighed nemlig afgørende for øernes beboere.
Yogacamp i Marrakech er ren velvære for krop og sjæl. Her kan du lade varmen omslutte din krop, mens du lukker øjnene, giver dig hen til cikadernes sang, glemmer omverdenen og nyder nuet.
Kom med Anders Lund Madsen på udflugt til Jordens fladeste land, hvor selv virkeligheden ikke kan komme ind uden at kende nogen.
Det lugter lidt af gamle dage at holde ferie i Harzen. I virkeligheden er det både nutidigt og nærværende.
Viser 1-10 af 23 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...