Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Wellness
Byferie (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Danmark (2)
Marokko (2)
Tyskland (2)
Ungarn (2)
Canada (1)
Island (1)
Letland (1)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Kultur
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (6)
Er man syg efter palmer og tropevarme i denne råkolde tid, men ikke vild med prisen på flybilletten til fjerne himmelstrøg? Så er der råd for sagen syd for Berlin, for her ligger snyde-troperne.
På Kurhotel Skodsborg går man ikke bare i boblebad. Her holdes stedets grundlægger, Carl Ottosens, filosofier om sundhed gennem lys, luft, vand, kost, motion og hvile stadig i hævd, og efter en weekend med vinterbadning i Øresund, yoga, massage og klassisk musik er både krop og sjæl renset.
Yogacamp i Marrakech er ren velvære for krop og sjæl. Her kan du lade varmen omslutte din krop, mens du lukker øjnene, giver dig hen til cikadernes sang, glemmer omverdenen og nyder nuet.
Marrakech betyder ”Guds land” på berbisk, og med sine små oaser, skjulte skatte og luksuriøse resorter er byen da også noget nær et paradis på Jorden.
Overnat i suiten, hvor Kate Middleton gjorde sig klar til det kongelige bryllup, eller besøg det idylliske ø-paradis, hvor det britiske kronprinspar opholdt sig på bryllupsrejsen. Her er 10 hoteller, som tidligere har haft besøg af den britiske kongefamilie, som i sidste uge fik et nyt medlem.
Balatonsøen gør godt for både krop og sjæl, og tilbyder ægte ungarsk rekreation.
Det lugter lidt af gamle dage at holde ferie i Harzen. I virkeligheden er det både nutidigt og nærværende.
Ungarn er rig på termal- og mineralvandskilder, der siges at have en helbredende effekt.
Nonne- og munkeklostre tiltrækker flere og flere med stress. I Portugal kan man tage ophold bag tykke mure og nyde den ”kurative” stilhed i tidligere klostre, slotte, borge og herregårde, som er omdannet til luksushoteller.
Islands største attraktion er geotermisk energi. Det er meget sjovere, end det lyder.
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...