Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Wellness
Byferie (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
  Emner
Historie
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Kultur (6)
Kurbadsbyen Jáchymov i det vestlige Tjekkiet er alt andet end typisk wellness. Her er behandlinger som radioaktive bade og cannabismassage helt normale tilbud, som tiltrækker både lokale og europæere.
Er man syg efter palmer og tropevarme i denne råkolde tid, men ikke vild med prisen på flybilletten til fjerne himmelstrøg? Så er der råd for sagen syd for Berlin, for her ligger snyde-troperne.
Kokkedal Slot Copenhagen byder på oplevelser, der kan få de fine fornemmelser frem i de fleste. Her er spaen, middagen, morgenmaden, boblerne og servicen i top, og omgivelserne er lige så.
Balatonsøen gør godt for både krop og sjæl, og tilbyder ægte ungarsk rekreation.
Det lugter lidt af gamle dage at holde ferie i Harzen. I virkeligheden er det både nutidigt og nærværende.
Nonne- og munkeklostre tiltrækker flere og flere med stress. I Portugal kan man tage ophold bag tykke mure og nyde den ”kurative” stilhed i tidligere klostre, slotte, borge og herregårde, som er omdannet til luksushoteller.
Vi tog på en afslappende spa-weekend i den lille svenske kurbadeby Båstad nord for Helsingborg.
Appelsin-wellness på et femstjernet spa-hotel uden for Riga gør kroppen blød og lækker, og uden helt så meget larmende russisk popmusik havde oplevelsen været sublim.
Mange danske byer byder på ferie- og fritidsfornøjelser for danskere i alle aldre. I denne uge går vi tæt på Sæby og giver et bud på, hvordan man får det maksimale ud af 24 timer i byen.
Vi anbefaler
Loading...