Find mere om:
Guide: Hoteldirektørens fem pletskud:.. | rejser.guide.dk

Guide: Hoteldirektørens fem pletskud: Luksusophold fra Tahiti til Tanzania

Danske Gitte Harder er topchef på et af Sydfrankrigs største luksushoteller. Læs her, hvilke oplevelser, der har fået hende til selv at tabe kæben.

Udstrakte vinmarker og spa-behandlinger fra varme kilder i Sydfrankrig. Helikopterture til Grand Canyon fra hotellet i Las Vegas. Villaer på vandet i Tahiti og elefanter ved teltet i Tanzania.

Sådan lyder ingredienserne til nogle af de største luksusoplevelser, den danske hoteldirektør Gitte Harder har haft i sit rejseliv.

I seks år har hun været adm. direktør for Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez, som med 409 værelser og 43.000 kvadratmeter er et af Sydfrankrigs største hoteller.

”Det afgørende for, om en hoteloplevelse bliver rigtig luksuriøs, er det personlige touch. For eksempel den service du får, når du ankommer. De bedste hoteller finder ud af, hvad det er, kunden gerne vil have,” siger hun.

Her giver hoteller vilde gaver til gæsterne

Når hun skal sortere i sine egne mest mindeværdige luksusoplevelser, falder tankerne i første omgang på spahotellet Les Sources de Caudalie i Bordeaux knap 400 kilometer nordvest for Cannes.

Les Sources de Caudalie, Bordeaux

Les Sources de Caudalie.jpg

Værelserne og hytterne midt i de grønne vinmarker er bygget af genbrugsmaterialer og opført i den forholdsvis rå lokale Aquitane-stil. Hotellets navn henviser til skønhedsbehandlingen vinotherapie, hvor den tiloversblevne masse og frø fra vinproduktion bliver masseret ind i huden.

”Caudalie er et kendt kosmetikmærke i dag. Men der er tale om en familie, som købte et slot i Bordeaux-området og dyrkede vin i mange år. For 10 til 15 år siden valgte en af døtrene at bygge tre hoteller ved slottet midt i vinmarkerne. Alt ser ud som om, det er blevet bygget for 50 år siden, og er virkelig gennemført. Det er et lækkert sted. Både med hensyn til deres spa og omgivelserne.”

www.sources-caudalie.com/en/

The Palazzo, Las Vegas

Dette hotel i kasino-byen Las Vegas i USA er i virkeligheden en luksus-afdeling af The Venetian. Her er det mindste værelse på 75 kvadratmeter. Som service til gæsterne i de private cabanas ved poolen tilbyder The Palazzo helikopterture til Grand Canyon. Er man i Las Vegas, bør man ikke snyde sig selv for at opleve Cirque du Soleil-musicalen Ká, tilføjer Gitte Harder.

Bella suite The Palazzo.jpg

“Palazzo er en suite-afdeling med separat indgang og lobby. Det specielle er de enorme suiter og den ekstraordinære service, som kan være svær at få på de store hoteller i Las Vegas med flere tusinde værelser. Placeringen af hotellet er desuden en af de bedste i byen.”

www.palazzo.com/hotel.html

Tarangire Safari Lodge, Tanzania

Midt i en af Tanzanias mest populære nationalparker ligger den familie-ejede Tarangire Safari Lodge. Med sine 30 år er lodgen den ældste i parken, men det er hverken den dyreste eller mest luksuriøse. Til gengæld er placeringen på en bakketop med udsigt til dyreliv på alle sider helt i top, forklarer Gitte Harder.

Tarangire National Park, Tanzania.jpg

tarangire.jpg

“Her kan du nyde en aperitif på terrassen sidst på eftermiddagen med den mest utrolige udsigt over savannen. Og da lodgen ligger inde i selve parken, går der praktisk talt dyr rundt få meter fra dig. Man kan bo i bungalows, men vi valgte at bo i telt, da jeg var der med mine tre børn. Her var der en flok elefanter, der knækkede et træ få meter fra vores telt om aftenen, så vi fik også lidt drama på turen.”

www.tarangiresafarilodge.com/

St. Regis Bora Bora Resort, Fransk Polynesien

St. Regis Bora Bora Resort.jpg

Bora Bora hører til Selskabsøerne i Fransk Polynesien, der ligger i Stillehavet mellem Sydamerika og Australien. St. Regis er et luksusresort på en privat ø i en turkisblå lagune, hvor hytterne er bygget på pæle i vandet. Resortet har 91 værelser, fire restauranter og to barer.

”Det tager syv timer at flyve fra Los Angeles til hovedøen Tahiti. Så det er ikke et sted, hvor du lige tager ungerne med. Men når du står op og får din morgenmad på terrassen midt i lagunen, må du lige knibe dig selv i armen, for det er næsten helt uvirkeligt. Det er så også i den dyre ende med værelser til over 1.000 euro i døgnet.”

www.stregisborabora.com/

Park Hyatt Dubai

Det femstjernede Park Hyatt i Dubai er nabo til den verdensberømte Dubai Creek Golf & Yacht Club. Hotellet har 225 værelser – otte af dem med egne gårdhaver. Gæsterne kan nyde et måltid eller en drink i en af de seks restauranter og barer.

Ekstravagant emirat vil bygge indendørs by

“Selvom jeg arbejder for Hyatt, vil jeg fremhæve det ene af vores to hoteller i Dubai. For det er virkelig et fantastisk sted. Alle værelserne ligger ud til stranden og har åbne badeværelser. Så hvis du har skodderne åbne, kan du faktisk ligge i dit badekar og se vandflyverne lande på vandet lige uden for.”

www.dubai.park.hyatt.com/en/hotel/home.html

Guide: 10 skjulte luksus-øer

16-01-2012: Der er de kendte øer. Og så er der de skjulte skatte, som giver fornemmelsen af noget unikt. Læs artikel

Guide til Al Maha ørkenreservatet i Dubai

04-01-2011: Det er ultimativ luksus, afslapning og oplevelse at spendere et par dage på sig selv og den, man holder af, på Al Maha ørkenreservatet i Dubai. Læs artikel

Guide til thalasso-terapi i Biarrtiz

25-01-2014: Den sydfranske ferieby Biarritz er ”verdenshovedstad” for behandlingsformen thalasso-terapi. Derudover har byen mange andre tilbud for livsnydere. Læs artikel

Guide: 10 destinationer til bryllupsrejsen

08-07-2013: Her får nygifte både romantik, luksus, spænding og afslapning. Læs artikel

Guide til afslapning i Florida

31-03-2011: Med sin velsignede natur og fintmaskede net af golfbaner er Florida en oase af afslapning. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på rejser.guide.dk
Loading...