Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Wellness
Byferie (1)
Aktiv ferie (0)
  Rejsemål
Danmark
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
Alaska (0)
Albanien (0)
Algeriet (0)
Andorra (0)
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (2)
Hvorfor ikke fejre nytårsaften på en kro, et slot eller på et wellnesscenter? Mulighederne er mange, hvis du vil byde 2016 velkommen på den mest afslappende og luksuriøse måde.
Kokkedal Slot Copenhagen byder på oplevelser, der kan få de fine fornemmelser frem i de fleste. Her er spaen, middagen, morgenmaden, boblerne og servicen i top, og omgivelserne er lige så.
På Kurhotel Skodsborg går man ikke bare i boblebad. Her holdes stedets grundlægger, Carl Ottosens, filosofier om sundhed gennem lys, luft, vand, kost, motion og hvile stadig i hævd, og efter en weekend med vinterbadning i Øresund, yoga, massage og klassisk musik er både krop og sjæl renset.
Når efteråret har lagt en dyne af stilhed over Bornholm, kan du kaste dig tilbage i den bornholmske natur og slippe dig selv. Her kan du lære at acceptere dagligdagens lyde og få et afbræk i hverdagen.
Drømmer du om en weekend med spa, wellness og ren afslapning, så er en overnatning på en af Danmarks mange spa-hoteller en oplagt mulighed. Her er de 10 bedst bedømte spa-hoteller i Danmark ifølge hjemmesiden Trivago, der har sammenlignet brugeranmeldelser fra populære bookingsider.
Danskerne synes ikke at kunne få nok af spa og wellness, og nu har Hotel Kong Arthur i København tilmed åbnet en hel etage, der er dedikeret til spa. Explorer har testet konceptet og tjekket ind på spaetagen.
Natur og seværdigheder gør Holbæk til et spændende sted. Wellness skal lokke flere til.
Flere og flere steder er der mulighed for at tilbringe et par dage med forkælelse af krop og sjæl. Men et nyt marked kræver kontrol - ikke mindst af kvaliteten.
Mange danskere har travlt. Et wellnesophold - eller blot et forløb - giver mulighed for at hive nogle timer ud af kalenderen for at give sig selv den luksus - at give sig tid.
Campingpladserne går egne veje og specialiserer sig for at tiltrække gæsterne. Campingrådet tildeler pladserne mærker alt efter det eller de temaer, som den enkelte plads har valgt at satse på. Her et lille pluk til inspiration.
Viser 1-10 af 12 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...