Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vandreferie
Skiferie (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Naturoplevelser
Eventyr (7)
Forlystelser (0)
Historie (7)
Kultur (8)
Tag børnene med (0)
Det vrimler med tilbud til folk, der vil vandre. Tirsdag åbner et nyt pilgrimshus i Maribo og i næste måned vandringsruten Camønoen.
Godt 600 kilometer sydvest for Kiev slår bjergkæden Karpaterne et smut forbi den tidligere sovjetiske republik. Kom med på en bumlende togtur, få et indblik i bjergbyen Yeremche og drag med på vandring i Ukraines gyldne efterår.
Snør vandrestøvlerne, og tag på trek gennem og langs fængslende kløfter i europæiske lande som Grækenland, Makedonien og Tyskland. Læs om de skjulte perler her.
Kløftvandring: Svimlende højder og brusende floder.
Gendarmstien er for naturelskende vandrere. Den fører gennem smukke skove, langs flade strande, over stejle klinter og forbi historiske seværdigheder; blandt andre Dybbøl Mølle og en stribe gamle teglværker.
En vandring i Ejer Bjerge byder på Danmarks højeste tinder, kokasser, gratis overnatning, en sikker slankekur og en heks, der slog Lindormen ihjel med sin kost.
Anne-Mette Nørregaard har krydset indlandsisen på Grønland, stået på ski i Antarktis og besteget høje bjerge. Se hendes tip og råd til vandreture – både til den ultimative eventyrer og til børnefamilien, der oplever naturen for første gang.
På halvøen Røsnæs, som ligger på det yderste punkt ud til Kalundborg Fjord, står der et stort fyr, som samtidig indikerer, at man er nået til vejs ende på en nyanlagt vandrerute, der strækker sig over 20 km og åbnede sidste sommer. Explorer har gået en del af ruten og har på vejen passeret ...
Helt oppe i det nordsvenske Lapland ligger Kungsleden – en ca. 450 kilometer lang vandresti, som går gennem Sveriges højeste bjerge. Hvert år opfordrer Fjällräven til at snøre vandrestøvlerne, når de inviterer flere end 2.000 deltagere med på 110 ikoniske og udfordrende kilometer af ruten. JP ...
Det er en storladen oplevelse at se den islandske natur tæt på.
Viser 1-10 af 28 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...