Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vandreferie
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
Danmark (4)
Norge (2)
Spanien (2)
Sverige (2)
England (1)
Nepal (1)
Tyrkiet (1)
  Emner
Historie
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Kultur (6)
Tag børnene med (0)
Det vrimler med tilbud til folk, der vil vandre. Tirsdag åbner et nyt pilgrimshus i Maribo og i næste måned vandringsruten Camønoen.
Gendarmstien er for naturelskende vandrere. Den fører gennem smukke skove, langs flade strande, over stejle klinter og forbi historiske seværdigheder; blandt andre Dybbøl Mølle og en stribe gamle teglværker.
En vandring i Ejer Bjerge byder på Danmarks højeste tinder, kokasser, gratis overnatning, en sikker slankekur og en heks, der slog Lindormen ihjel med sin kost.
Halvanden time fra København ligger et dramatisk og eksotisk urfjeld og kalder på handling.
Øhavsstien i Det Sydfynske Øhav er en overset vandreperle med 220 km afmærkede ruter.
Få kilometer fra de overfyldte badebyer på den tyrkiske middelhavhavskyst ligger uspolerede bjerglandsbyer omgivet af unikke, historiske monumenter. Skift badesandalerne ud med vandrestøvler, foreslår en tyrkisk iværksætter og vandreguide.
Kan man lide bjerge, findes de ikke meget flottere end i Nepal. Bjergbestigerne trækker mod Everest, almindelige trekkere mod Annapurna-området, hvor der venter både udsigt, oplevelser, kultur og motion i rigelige mængder.
Santiago de Compostela tager hvert år imod over 120.000 pilgrimme, der har vandret gennem det nordlige Spanien til den hellige by. Også for de mere mageligt anlagte er byen værd at besøge.
Pilgrimsfærd til Ro Jeg har længe drømt om en vandreferie ad én af de gamle pilgrimsruter til Rom.
Vi anbefaler
Loading...