Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vandreferie
Skiferie (2)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (7)
Forlystelser (0)
Historie (9)
Kultur (10)
Det vrimler med tilbud til folk, der vil vandre. Tirsdag åbner et nyt pilgrimshus i Maribo og i næste måned vandringsruten Camønoen.
Højere pensioner, friværdi og billigere flybilletter giver gråhårede danskere rejselyst. Men det betyder også mere sygdom og flere skader.
Godt 600 kilometer sydvest for Kiev slår bjergkæden Karpaterne et smut forbi den tidligere sovjetiske republik. Kom med på en bumlende togtur, få et indblik i bjergbyen Yeremche og drag med på vandring i Ukraines gyldne efterår.
Snør vandrestøvlerne, og tag på trek gennem og langs fængslende kløfter i europæiske lande som Grækenland, Makedonien og Tyskland. Læs om de skjulte perler her.
Kløftvandring: Svimlende højder og brusende floder.
Gendarmstien er for naturelskende vandrere. Den fører gennem smukke skove, langs flade strande, over stejle klinter og forbi historiske seværdigheder; blandt andre Dybbøl Mølle og en stribe gamle teglværker.
En vandring i Ejer Bjerge byder på Danmarks højeste tinder, kokasser, gratis overnatning, en sikker slankekur og en heks, der slog Lindormen ihjel med sin kost.
Selvom man tænder på tanken om at vandre i smuk natur med gode venner eller familien, kan det være svært at vide, hvor man skal starte for at få en god oplevelse med vandringen. Men med et par simple forholdsregler kan de fleste få godt hul på vandrelivet.
Gendarmstien fra Padborg til Høruphav på Sydals bliver tirsdag Danmarks første certificerede kvalitetsvandrevej. Læs her, hvad du kan opleve på ruten.
Anne-Mette Nørregaard har krydset indlandsisen på Grønland, stået på ski i Antarktis og besteget høje bjerge. Se hendes tip og råd til vandreture – både til den ultimative eventyrer og til børnefamilien, der oplever naturen for første gang.
Viser 1-10 af 34 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...