Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie (2)
Flyrejse (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Ukraine
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (4)
Kultur (3)
Tag børnene med (0)
Godt 600 kilometer sydvest for Kiev slår bjergkæden Karpaterne et smut forbi den tidligere sovjetiske republik. Kom med på en bumlende togtur, få et indblik i bjergbyen Yeremche og drag med på vandring i Ukraines gyldne efterår.
Mens dele af Ukraine er krigsramt, har havne- og badebyen Odessa ved Sortehavet for det meste bevaret sin ophøjede ro. I den igangværende konflikt ligger sympatien hos Odessas en million indbyggere hverken på den ene eller anden side, selv om befolkningen overvejende er russisktalende. Som byens ...
Krig og katastrofe har altid solgt billetter i turistindustrien. Følgende 11 steder tager dig med til alt fra sønderskudte spøgelsesbyer til katastroferamte kraftværker.
Det kan være hårdt at efterlade sine firbenede venner hjemme, når ferien går uden for landets grænser. Explorer kigger nærmere på de mest dyrevenlige lande og på fem hoteller, som byder menneskets bedste ven velkommen.
Ukrainsk mad er mindst lige så tungt som landets sovjetiske fortid. Dyk med ned i de kontrastfyldte kødgryder på et sekstimers madkursus i Kiev, som både byder på kulinariske udfordringer og et autentisk indblik i den ukrainske hverdag.
Et besøg i Ukraines hovedstad Kiev afslører få synlige tegn på, at Europamesterskabet i fodbold snart skal afholdes her. Det er både befriende og frustrerende at være turist i en by, der tilsyneladende ikke interesserer sig for udenlandske gæster.
Det er blevet populært blandt turister at tage til katastrofestedet i Ukraine.
En af verdens mest morbide turistattraktioner, det katastroferamte atomkraftværk Tjernobyl i Ukraine, tiltrækker årligt 3.000-4.000 gæster.
En ny, opdateret sortliste over de værste og mest usikre flyselskaber i verden er nu offentliggjort. Aldrig har listen været så lang.
Vi anbefaler
Loading...