Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (18)
Sverige (10)
Norge (8)
USA (7)
Frankrig (6)
Canada (5)
Egypten (5)
Vælg rejsemål
close
De fleste kender de kæmpestore autocampere, der giver masser af features og fordele, men kræver plads, når man skal køre eller overnatte. En camper kan dog sagtens være minimalistisk. VW California er et godt eksempel, og nu er bilen klar i nyeste version.
De helt store autocampere triller uden om Danmark. Afgifterne betyder, at de nemt runder to millioner kroner, og derfor kører de mest luksuriøse campere fortrinsvis i udlandet. Det koster dog ikke noget at drømme.
Hvilken cykel er bedst, og hvad skal jeg egentlig pakke ned i tasken? Få her rådene til, hvordan du forbereder dig på din cykelferie.
Er vi der snart? Mindre børn har svært ved at begribe de lange afstande på kør-selv-ferien. Se her, hvordan du forbereder dem bedst muligt.
Det kan være fristende at købe en ny campingvogn, men hvad skal man vælge som begynder? Jyllands-Posten besøgte en forhandler for at se på mulighederne for de mange, der ønsker at springe ud som campist.
Moderne telte holder vandet ude og kan næsten være lige så komfortable som en campingvogn. Telte med luft som bærende element udgør størstedelen af markedet.
Overvejer du at opleve dit næste rejsemål fra havets dybder? Se her, hvordan du kommer i gang med at udforske koralrev og marineliv.
Knaus’ berømte Sport & Fun er tilbage. Vognen ligner sig selv, men udstyret er øget massivt i den nye udgave.
Det behøver ikke være dyrt at komme på campingferie. Vælger man et fornuftigt telt og passende udstyr, kan en familie med to voksne og to børn komme på ferie for 10.000 til 15.000 kr., og så kan udstyret jo ”genbruges” til mange dejlige campingoplevelser i fremtiden.
Din kuffert bliver nu digital, og det betyder, at det kan være slut med at stå i lufthavnen uden at ane, hvor i verden dine ejendele er.
Vi anbefaler
Loading...