Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
USA
Canada (2)
Tyskland (1)
Zambia (1)
Abu Dhabi (0)
Alaska (0)
  Emner
Eventyr (3)
Historie (0)
Kultur (1)
Fra en vindblæst halvø med vilde heste i Canada til barske bjergegne med sneleoparder i Afghanistan. Læs om en række af verdens nyeste nationalparker her.
Nationalparken Zion i Utah lever op til sit bibelske navn og byder på intet mindre end himmelsk skønhed og adrenalinpumpende trekking til englenes landingsplads.
San Juan-øerne nord for Seattle byder på smuk natur og masser af vilde spækhuggere, som turister kan nyde synet af på en unik sejltur rundt omkring øerne.
Colorado National Monument er hverken en statue eller et bygningsværk. Det er et stykke natur i verdensklasse. Tag cyklen eller vandrestøvlerne med derop.
White Mountains i den amerikanske delstat New Hampshire byder på nogle af verdens smukkeste naturscenarier, verdens ældste bjergbane og, ifølge de lokale selv, verdens dårligste vejr.
Ikke langt fra Boston finder man uberørt natur og venlige amerikanere.
Yellowstone-nationalparken i USA rummer verdens største samling af gejsere og et fascinerende dyreliv.
Først kan man mærke dem. Så kan man høre dem. Og endelig kan man med det blotte øje se ca. 1.500 bøfler blive drevet ind i folden af cowboys på heste og i pickup-trucks.
Florida er mulighedernes ferieland for en børnefamilie. På vores rundrejse møder vi bl.a. alligatorer og vilde delfiner.
En af USA's mest spektakulære nationalparker ligger i rimelig køreafstand fra fra San Francisco
Vi anbefaler
Loading...