Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Rundrejse
Safari (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
USA
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (4)
Forlystelser (0)
Historie (1)
Kultur (5)
Hvad enten du vil gå i inkaernes fodspor langs Sydamerikas vestkyst, eller du vil være den ultimative globetrotter og rejse jorden rundt, så findes der en rundrejse for dig. Jyllands-Posten giver dig her en guide til de vildeste rundrejser.
Den klassiske rundrejse i Californien indbyder til at gøre holdt ved Lake Powell, hvor det amerikanske campingliv nydes døgnet rundt.
Her er fire storbyer, der er værd at besøge i det sydlige USA. Man kan med fordel besøge flere af byerne, når man alligevel er på den anden side af Atlanten. Oplev jazz i New Orleans, alligatorer i Miami, baseball i Houston og hvaler i San Diego.
Texas har både ucharmerende betonjungler, luksusvante oliemillionærer og storslået natur. Og så har de cowboyen, country og rodeo. Tag med til Texas, hvor det moderne møder det traditionelle.
Her er opskriften på, hvordan familien får set det smukkeste USA for 100 dollars i døgnet.
Der er ikke noget som følelsen af frihed, når man kører ad Highway 1 langs Stillehavet.
14 dages rundrejse i det vestlige USA byder på masser af oplevelser. Afstandene er store, så det anbefales, at man ikke er for ambitiøs, når turen planlægges. Vi kørte 2.700 km på to uger, og det var passende. Her er fem af turens højdepunkter.
Mange steder i verden er der mulighed for uforglemmelige oplevelser ad vandvejen. Her en vifte af forslag til nye rejseeventyr.
Florida er mulighedernes ferieland for en børnefamilie. På vores rundrejse møder vi bl.a. alligatorer og vilde delfiner.
I det nordlige Californien ligger en hemmelig landsby beboet af fjendtlige hippier, der ikke vil dele deres Stillehavs-paradis med andre.
Vi anbefaler
Loading...