Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
USA
Vælg rejsemål
close
  Emner
Naturoplevelser
Den amerikanske storby Las Vegas i hjertet af Nevada er kendt for at få spillelysten frem i de fleste. Trænger du til lidt adspredelse fra hotellernes spillebuler, kan du besøge en af ørkenstatens nationalparker eller komme helt tæt på en af verdens største dæmninger.
Ikke mange danskere tager til USA for at stå på ski, og det er en skam. Det mener Danexplores ski- og rejsekonsulent Jens Lind, der står for at arrangere skirejser til USA for danskere. Han mener nemlig, at både skien og servicen i USA er bedre end i Europa. Derfor giver han her sine ...
Den klassiske rundrejse i Californien indbyder til at gøre holdt ved Lake Powell, hvor det amerikanske campingliv nydes døgnet rundt.
Fra en vindblæst halvø med vilde heste i Canada til barske bjergegne med sneleoparder i Afghanistan. Læs om en række af verdens nyeste nationalparker her.
I Arkansas’ Ozark-bjerge bliver fordommene om udkants-USA opfyldt. Her er kirker over alt, sydstatsflaget blafrer, og der er ludfattigt. Men som cykelrejsende modtages man venligt, og gæstfriheden fejler intet.
Hvad gør man, hvis man ikke er med på listen over verdens syv vidundere? Man laver sin egen liste. Det er præcis, hvad den amerikanske stillehavsstat Oregon har gjort. Oregon er klassens frække dreng, der helst lever lidt på kanten af konventionerne. Her er plads til at drømme og plads til at være ...
Slå kalechen ned og nyd solnedgangen langs Californiens Stillehavskyst, fordyb dig i USA’s historie i New England-staterne eller spot canadiske bjørne i de store søers land.
I Colorados Rocky Mountains er der glimrende muligheder for at opleve vinterlandskaberne med snesko under fødderne – det er nemt, ligetil og giver adgang til steder, der ellers forbliver ufremkommelige.
Krig, klimaforandringer og turisters trampen truer nogle af verdens kulturelle eller naturskabte vidundere. Det betyder, at stederne er ved at miste deres autencitet og det, der gjorde dem særprægede og bevaringsværdige. Her er otte unikke Unesco-sites, der er i fare for at forsvinde i fremtiden.
Nationalparken Zion i Utah lever op til sit bibelske navn og byder på intet mindre end himmelsk skønhed og adrenalinpumpende trekking til englenes landingsplads.
Viser 1-10 af 83 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
Vi anbefaler
Loading...