Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Kulturferie
Byferie (6)
Vinrejse (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
USA
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (3)
Forlystelser (0)
Historie (16)
Kultur (22)
Tag børnene med (0)
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Hvert år bliver rejselystne over hele verden inspireret af de nominerede film ved Academy Awards – bedre kendt som Oscar-uddelingen – til at udforske nye destinationer. I år er ingen undtagelse.
Verdensudstilling i Milano, europæisk kulturfestival i Mons og millionmuseum i Los Angeles. Der er destinationer rundt om i verden, der vil være et besøg værd til næste år. De er nemlig værter for store events, fejrer jubilæer eller har foretaget millioninvesteringer for at tiltrække turister.
I det sydøstlige USA klinger historien af country og blues, og er der noget, der er amerikansk, må det være disse genrer. Derfor er Explorers udsendte taget til Nashville og Memphis i jagten på Amerikas rødder.
USA er rig på stater, men fattig på fælles identitet. Derfor har Explorer sat sig for at finde supermagtens dna og er i første omfang taget til den historiske by Boston og ud i et indianerreservat, hvor rødderne forgrener sig i vidt forskellige retninger.
Casper Dines Willesen har en stor passion for vin. Og så står han bag en række vinguides, der udgives som apps. Her deler han ud af sin viden og sine bedste råd til vinrejsen.
Boston står som noget særligt i amerikanernes bevidsthed – byen, hvor den amerikanske uafhængighedsbevægelse tog form, og en række af landets vigtigste historiske begivenheder har fundet sted. Vi viser vej til en håndfuld spændende historiske steder i New Englands hovedby.
Storladen historie, hippe drinks og lokalproducerede delikatesser. USA-korrespondent Jesper Steinmetz guider til, hvad du bør foretage dig i Washington DC.
Krig og katastrofe har altid solgt billetter i turistindustrien. Følgende 11 steder tager dig med til alt fra sønderskudte spøgelsesbyer til katastroferamte kraftværker.
På ca. 10° østlig længde og 55° nordlig bredde ligger landet Danmark kendt for blandt andet H.C. Andersen og wienerbrød, men også uden for Europa støder man på navnet Danmark. Explorer har fundet en række byer med samme navn som vores kære land.
Viser 1-10 af 29 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...