Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Krydstogt (0)
  Motorcykelferie (0)
  Safari (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
USA
Vælg rejsemål
close
  Emner
Historie
Eventyr (7)
Forlystelser (0)
Kultur (32)
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Den amerikanske storby Las Vegas i hjertet af Nevada er kendt for at få spillelysten frem i de fleste. Trænger du til lidt adspredelse fra hotellernes spillebuler, kan du besøge en af ørkenstatens nationalparker eller komme helt tæt på en af verdens største dæmninger.
Lonely Planet har kåret Philadelphia til den by i USA, du skal besøge i 2016. Få nogle insider tip til byen her.
Ægte cowboys på tyre, store barbecues med et væld af kød og lugten af oliepumpning på ødemarker. Texas byder på en anderledes og interessant ferie, hvor kontrasterne til Danmark er store.
Tag en overflyvning i vandflyver, drik kaffe på den første Starbucks, få en fisk lige i ansigtet, og træd ind i verdens største bygning. Seattle ligger i det nordvestlige hjørne af USA og ligner ikke nogen anden amerikansk storby.
Charlie Chaplin byggede 14 bungalower midt i Hollywood i 1924. Husene skulle være et tilhørssted for berømte Hollywoodstjerner.
Miami har et rigt kultur- og natteliv med latinske undertoner kombineret med masser af varme og flotte strandpromenader. Selv om dollaren er steget, gør billige flybilletter stadig Miami til et attraktivt sted at tage på mini-storbyferie.
Slå kalechen ned og nyd solnedgangen langs Californiens Stillehavskyst, fordyb dig i USA’s historie i New England-staterne eller spot canadiske bjørne i de store søers land.
Tre smukke sydstatsperler ligger på snor - fælles for de tre byer er deres europæiske ophav og en fortid, de helst vil glemme.
Krig, klimaforandringer og turisters trampen truer nogle af verdens kulturelle eller naturskabte vidundere. Det betyder, at stederne er ved at miste deres autencitet og det, der gjorde dem særprægede og bevaringsværdige. Her er otte unikke Unesco-sites, der er i fare for at forsvinde i fremtiden.
Viser 1-10 af 66 resultater
1
2
3
4
5
6
7
>
Vi anbefaler
Loading...