Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • Aktiv ferie (0)
  All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Krydstogt (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Rejsemål
Canada
USA
Indien (3)
Italien (3)
Japan (3)
Danmark (2)
England (2)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (3)
Forlystelser (0)
Historie (1)
Kultur (4)
Hvert år bliver rejselystne over hele verden inspireret af de nominerede film ved Academy Awards – bedre kendt som Oscar-uddelingen – til at udforske nye destinationer. I år er ingen undtagelse.
Slip for at blive flået af dit mobilselskab, når du brænder gigabytes af på ferien. Læs her, hvordan du forbliver online under fremmede himmelstrøg med smarte apps, billige datakort og fri wifi.
Fra en vindblæst halvø med vilde heste i Canada til barske bjergegne med sneleoparder i Afghanistan. Læs om en række af verdens nyeste nationalparker her.
2015 er et specielt år for en række byer, som derfor er et besøg værd. Lonely Planet har lavet en top ti over steder, du bør besøge.
Der findes flere områder i verden, der både kan byde på lækre skipister og varm solferie. Kombinationen gør stederne oplagte, hvis man går med tanken om at købe et sommerhus, men ikke kan bestemme sig for, om man er mest til skiløb eller solferie.
San Juan-øerne nord for Seattle byder på smuk natur og masser af vilde spækhuggere, som turister kan nyde synet af på en unik sejltur rundt omkring øerne.
Jyllands-Posten har taget en snak med et par skieksperter om den stigende interesse for Nordamerika, Alpernes tillokkende kurver og en tidsånd, der får os til at droppe liften.
Overnat i suiten, hvor Kate Middleton gjorde sig klar til det kongelige bryllup, eller besøg det idylliske ø-paradis, hvor det britiske kronprinspar opholdt sig på bryllupsrejsen. Her er 10 hoteller, som tidligere har haft besøg af den britiske kongefamilie, som i sidste uge fik et nyt medlem.
Tivoliseringen af de verdenskendte vandfald gør det svært at få den optimale naturoplevelse.
Synes du, at det er koldt i Danmark? Så skal du nok ikke besøge disse steder.
Viser 1-10 af 15 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...