Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie
Bilferie (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
USA
Vælg rejsemål
close
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Læserne af rejsemediet "Travel+Leisure" har kåret verdens ti bedste byer. Tre af disse ligger tilsyneladende i de amerikanske sydstater.
Træd ind i det største shoppingcenter i USA, hvor der både er plads til regnskovscafé og forlystelsespark, eller kom tæt på den amerikanske jernbane, dinosaurer og byens museum for moderne kunst, når Jyllands-Posten guider til de bedste oplevelser i Twin Cities.
Den amerikanske storby Las Vegas i hjertet af Nevada er kendt for at få spillelysten frem i de fleste. Trænger du til lidt adspredelse fra hotellernes spillebuler, kan du besøge en af ørkenstatens nationalparker eller komme helt tæt på en af verdens største dæmninger.
Lonely Planet har kåret Philadelphia til den by i USA, du skal besøge i 2016. Få nogle insider tip til byen her.
Tag en overflyvning i vandflyver, drik kaffe på den første Starbucks, få en fisk lige i ansigtet, og træd ind i verdens største bygning. Seattle ligger i det nordvestlige hjørne af USA og ligner ikke nogen anden amerikansk storby.
Det fyger med gode anekdoter om berømthedernes liv på hotellet Chateau Marmont i Hollywood. Død og fordærv er en stor del af fortællingerne.
Chicago er USA’s tredjestørste by og en potent millionby med ægte amerikaner-oplevelser.
Miami har et rigt kultur- og natteliv med latinske undertoner kombineret med masser af varme og flotte strandpromenader. Selv om dollaren er steget, gør billige flybilletter stadig Miami til et attraktivt sted at tage på mini-storbyferie.
San Franciscos ældste kvarter, Mission District, har de sidste år oplevet en renæssance, hvor nye, hippe restauranter og butikker er dukket op og har blandet sig med kvarterets fattige, latinamerikanske rødder.
Viser 1-10 af 61 resultater
1
2
3
4
5
6
7
>
Vi anbefaler
Loading...