Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Charterrejser (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Krydstogt (0)
  Motorcykelferie (0)
  Safari (0)
 • Sommerhus (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Australien
USA
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (4)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (7)
Hvis du vil nyde sund og lækker mad på rejsen, får du her feriedestinationerne, der nærer både krop og sjæl.
Hvad enten du vil gå i inkaernes fodspor langs Sydamerikas vestkyst, eller du vil være den ultimative globetrotter og rejse jorden rundt, så findes der en rundrejse for dig. Jyllands-Posten giver dig her en guide til de vildeste rundrejser.
Verdensudstilling i Milano, europæisk kulturfestival i Mons og millionmuseum i Los Angeles. Der er destinationer rundt om i verden, der vil være et besøg værd til næste år. De er nemlig værter for store events, fejrer jubilæer eller har foretaget millioninvesteringer for at tiltrække turister.
Krig, klimaforandringer og turisters trampen truer nogle af verdens kulturelle eller naturskabte vidundere. Det betyder, at stederne er ved at miste deres autencitet og det, der gjorde dem særprægede og bevaringsværdige. Her er otte unikke Unesco-sites, der er i fare for at forsvinde i fremtiden.
Snup en frisk løbetur langs Themsen i London eller jog dig igennem New Orleans' franske kvarter. Se her, hvor du kan få brænde kalorier af og tage byen ind samtidig.
Der findes flere områder i verden, der både kan byde på lækre skipister og varm solferie. Kombinationen gør stederne oplagte, hvis man går med tanken om at købe et sommerhus, men ikke kan bestemme sig for, om man er mest til skiløb eller solferie.
På ca. 10° østlig længde og 55° nordlig bredde ligger landet Danmark kendt for blandt andet H.C. Andersen og wienerbrød, men også uden for Europa støder man på navnet Danmark. Explorer har fundet en række byer med samme navn som vores kære land.
Nogle steder er værd at rejse efter for andet end menuen. Her er 10 restauranter med nogle af verdens mest spektakulære udsigter.
Hop på toget og oplev fire fantastiske ture på tværs af lande og kontinenter.
Nogle turistattraktioner har bestået i tusindvis af år, og vil formentlig kunne opleveres i mange generationer frem. Andre lever på lånt tid. Derfor er det nok klogt at besøge de sidste først.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...