Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Aktiv ferie
Byferie (1)
Safari (1)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
USA
England (2)
Frankrig (2)
Italien (2)
Kina (2)
Mexico (2)
Nepal (2)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Lige meget om du holder af 1980'er bandet Kiss eller katte, så findes temakrydstogtet. Her en guide til alternative krydstogter.
Går du sukkerkold ved tanken om 42,5 kilometer på storbyens asfalt, så læs med her. Kloden byder på de særeste maratonløb i arktiske landskaber og diktaturstater. Eller med æsler, vinsmagning og Disney-figurer undervejs på ruten.
I Colorados Rocky Mountains er der glimrende muligheder for at opleve vinterlandskaberne med snesko under fødderne – det er nemt, ligetil og giver adgang til steder, der ellers forbliver ufremkommelige.
Snup en frisk løbetur langs Themsen i London eller jog dig igennem New Orleans' franske kvarter. Se her, hvor du kan få brænde kalorier af og tage byen ind samtidig.
Over en million små ”skatte” ligger nu strøet ud over de 50 amerikanske stater. Geocache nummer 1.000.000 blev i weekenden skjult i Chambersburg i Pennsylvania.
Der er mange muligheder, hvis man ønsker at blive høj på adrenalin. Her du kan se, hvor i verden du kan få nogle af de vildeste adrenalin-oplevelser.
Drypsten og søjler af mineraler i hulrum under havoverfladen kan være en fascinerende oplevelse på ferien. Læs her, hvordan du kommer på opdagelse i havets sære katedraler.
Colorado National Monument er hverken en statue eller et bygningsværk. Det er et stykke natur i verdensklasse. Tag cyklen eller vandrestøvlerne med derop.
Flere stater i USA er det rene eldorado for cykelrejsende. Man kan køre turene alene, men til sommer får cykelglade danskere muligheden for at komme til staterne i grupper og dermed tilføje en social dimension.
Mendocino bliver overset af turisterne. Men her er man i naturens lod ved Stillehavet.
Viser 1-10 af 17 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...