Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Charterrejser (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Krydstogt (0)
  Safari  (2)
  Skiferie (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Rejsemål
Tyskland
Vælg rejsemål
close
  Emner
Naturoplevelser
Når man har travet Berlin tynd og set alle turistmagneterne, kan trangen til et pusterum være stor. En udflugt til friluftsbadet ved søen, jernbanen i parken eller kolonihaverne langs kanalen kan med garanti få selv den mest fortravlede turist ned i gear.
”Ihr königlicher Campingpark” er vist lidt ”lånte fjer” af Campingpark Sanssouci zu Potsdam/Berlin. Men pladsen er dejlig og et godt udgangspunkt for at besøge – ja, netop – adskillige slotte, slotsparker og den natur, hvor stribevis af kronede hoveder og berømte statsmænd har opholdt sig.
Mecklenburg-Vorpommern – de fleste kender navnet på den tyske delstat, men de færreste kan sikkert placere den på Tysklands-kortet. Og det er synd. For den fortjener meget større interesse med – også på grund af de mange tilbud den har til campingfolket. Så overvej Meck-Pomm som feriedestination, ...
Snør vandrestøvlerne, og tag på trek gennem og langs fængslende kløfter i europæiske lande som Grækenland, Makedonien og Tyskland. Læs om de skjulte perler her.
Kløftvandring: Svimlende højder og brusende floder.
Fra en vindblæst halvø med vilde heste i Canada til barske bjergegne med sneleoparder i Afghanistan. Læs om en række af verdens nyeste nationalparker her.
Her er velbevarede middelalderbyer, 1.000 års minedrift, og senest er et enestående vandkraftsystem kommet på Unescos liste.
Langs Tysklands smukkeste flod er der optimale cykelmuligheder. Ruterne er varierede, landskabet levende og muligheden for livsnydelse er hele tiden inden for rækkevidde.
Kunst- og naturoplevelser lokker turister til Fischland-Darss-Zingst-halvøen på den anden side af Østersøkysten. Også tranerne lader op her.
Blot 400 kilometer syd for den dansk-tyske grænse ligger Harzen – et regulært bjerglandskab med vandfald, klipper og store skovstrækninger, der lægger op til outdoor-ferie. De seneste år har især vandrere, klatrere og cyklister indtaget området. Harzen har hele pakken, og feriegæsten får ...
Viser 1-10 af 47 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...