Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Kulturferie
Byferie (3)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
Tyskland
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (12)
Kultur (19)
På højskolernes rejsekurser mødes uddannelse og rejse i en fælles disciplin. Her handler det nemlig om at få en velinformeret oplevelse af destinationen både før og under rejsen, så kursisterne kan låse op for alle rejsemålets hemmeligheder.
Den tyske hovedstad er alt fra ”fattig, men sexet” til karrypølsen, man venter en time i kø på. Men kan danskernes fortrukne destination stadig overraske? Jyllands-Posten tog på eksotisk rundfart for at opdage nyt land i Berlin.
Braunschweig i den nordtyske delstat Niedersachsen byder på middelalderhistorie om løver, hertuger og en ganske særlig hofnar. Explorer besøgte byens kringlede gader og fandt spor fra fordoms tider.
Krig og katastrofe har altid solgt billetter i turistindustrien. Følgende 11 steder tager dig med til alt fra sønderskudte spøgelsesbyer til katastroferamte kraftværker.
Her er velbevarede middelalderbyer, 1.000 års minedrift, og senest er et enestående vandkraftsystem kommet på Unescos liste.
Europæiske beværtninger bobler af den kreativitet, som de senere års mikrobryggeri-bølge har sluppet løs. Anne-Mette Meyer Pedersen fra Danske Ølentusiaster guider til rauchbier i Midttyskland og mørke dråber i Dublin.
Kulturlivet med musik, malerkunst og teater blomstrer i Leipzig, hvor unge kunstnere har indtaget byens tidligere bomuldsspinderi.
Hjuldampere, jernbane, landevej, cykel- og vandresti, historiske byer og slotte. Alt er koncentreret omkring floden Elben, der i nationalparken Sachsisk Schweiz snor sig mellem fantastiske kalkstensbjerge med middelalderlige fæstningsborge.
Altes Land ligger ved Elben og er et besøg værd, både når 10 millioner frugttræer blomstrer, og når de er tunge af moden frugt.
Vi guider dig til de bedste steder at se fodbold i Europa.
Viser 1-10 af 27 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...