Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Charterrejser (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
 • Safari  (1)
  Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Rejsemål
Tyskland
Frankrig (2)
USA (2)
Østrig (2)
Belgien (1)
Cambodja (1)
Danmark (1)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Historie
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Kultur (35)
Trods 1200 år på bagen er hansestaden Bremen ved Weser-floden en sprællevende by, der frister med et mix af historie, ny og gammel kultur, gastronomi, vin og events.
På højskolernes rejsekurser mødes uddannelse og rejse i en fælles disciplin. Her handler det nemlig om at få en velinformeret oplevelse af destinationen både før og under rejsen, så kursisterne kan låse op for alle rejsemålets hemmeligheder.
Er man syg efter palmer og tropevarme i denne råkolde tid, men ikke vild med prisen på flybilletten til fjerne himmelstrøg? Så er der råd for sagen syd for Berlin, for her ligger snyde-troperne.
Ordet riviera er ikke kun noget, man skal associere med det franske. For vi har også en riviera lige i baghaven: Den Tyske Riviera, der med en kystlinje på 260 km, med sine charmerende strandlandsbyer, sine flettede strandsofaer og 2.000 årlige soltimer sagtens kan hamle op med sin franske storebror.
Den nordtyske by Stralsund er en af de bedst bevarede hansestæder og er af samme grund blevet optaget på verdensarvslisten. Byen byder på masser af stemning og lokalkolorit.
Mange er kørt forbi skiltet med Ausfahrt Stuttgart på vej på sommerferie. Men du bør overveje at dreje af, for den sydtyske storby byder både på hipsters i lederhosen, Mercedes-museum for bilnørderne og vin fremstillet på lokale druer.
Den nordtyske by Lübeck er af mange danskere primært kendt for sin marcipan, men den gamle hansestad byder også på smukke historiske bygninger, skæve tårne samt minder om berømte bysbørn.
Braunschweig i den nordtyske delstat Niedersachsen byder på middelalderhistorie om løver, hertuger og en ganske særlig hofnar. Explorer besøgte byens kringlede gader og fandt spor fra fordoms tider.
8.000 oplyste balloner og et overflødighedshorn af særarrangementer. 25 års-jubilæet for den tyske genforening bliver følelsernes fest, siger Visit Berlin-talsmand.
Krig og katastrofe har altid solgt billetter i turistindustrien. Følgende 11 steder tager dig med til alt fra sønderskudte spøgelsesbyer til katastroferamte kraftværker.
Viser 1-10 af 57 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...