Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie
Bilferie (1)
Flyrejse (1)
Aktiv ferie (0)
  Rejsemål
Tyskland
Vælg rejsemål
close
  Emner
Trods 1200 år på bagen er hansestaden Bremen ved Weser-floden en sprællevende by, der frister med et mix af historie, ny og gammel kultur, gastronomi, vin og events.
Når man har travet Berlin tynd og set alle turistmagneterne, kan trangen til et pusterum være stor. En udflugt til friluftsbadet ved søen, jernbanen i parken eller kolonihaverne langs kanalen kan med garanti få selv den mest fortravlede turist ned i gear.
Overvejer du en afstikker til en af de klassiske europæiske weekendstorbyer? Se her, hvor du kommer længst for pengene.
En afstikker til de nordtyske troper lader sig let kombinere med et par dage i mere breddegrads-normale Berlin. Og såmænd er det helt befriende, igen at opleve ægte kultur og gadeliv uden låg på. Med vind fra skiftende retninger.
Den tyske hovedstad er alt fra ”fattig, men sexet” til karrypølsen, man venter en time i kø på. Men kan danskernes fortrukne destination stadig overraske? Jyllands-Posten tog på eksotisk rundfart for at opdage nyt land i Berlin.
Den nordtyske by Stralsund er en af de bedst bevarede hansestæder og er af samme grund blevet optaget på verdensarvslisten. Byen byder på masser af stemning og lokalkolorit.
Mange er kørt forbi skiltet med Ausfahrt Stuttgart på vej på sommerferie. Men du bør overveje at dreje af, for den sydtyske storby byder både på hipsters i lederhosen, Mercedes-museum for bilnørderne og vin fremstillet på lokale druer.
Den nordtyske by Lübeck er af mange danskere primært kendt for sin marcipan, men den gamle hansestad byder også på smukke historiske bygninger, skæve tårne samt minder om berømte bysbørn.
Braunschweig i den nordtyske delstat Niedersachsen byder på middelalderhistorie om løver, hertuger og en ganske særlig hofnar. Explorer besøgte byens kringlede gader og fandt spor fra fordoms tider.
8.000 oplyste balloner og et overflødighedshorn af særarrangementer. 25 års-jubilæet for den tyske genforening bliver følelsernes fest, siger Visit Berlin-talsmand.
Viser 1-10 af 49 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...