Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • Alternativ ferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Safari  (1)
 • Sommerhus (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Rejsemål
Tyrkiet
Vælg rejsemål
close
Kløftvandring: Svimlende højder og brusende floder.
Lige meget om du holder af 1980'er bandet Kiss eller katte, så findes temakrydstogtet. Her en guide til alternative krydstogter.
Med i alt knap 5.000 mennesker ombord er krydstogtskibet MSC Preziosa som en by på havet, hvor familier på tværs af generationer kan holde ferie sammen. Og alle kan få sine ønsker opfyldt, hvad enten man er til afslapning, leg eller aktiv ferie.
Kan en uges golftræning under varme himmelstrøg gøre dig til en bedre golfspiller? Jyllands-Postens udsendte rejste med for at finde svaret.
Den tyrkiske storby er kendt for at have et ben i Europa og et i Asien tilsat en knivspids mellemøstlig mystik. Istanbul byder på eksotiske basarer, overdådige moskeer og hummus ad libitum, og så er der knald på for alle sanserne.
Er Parthenon, Pompei og pyramiderne blevet for ordinære? Så træd væk fra turiststrømmens alfarvej og opdag de ”ukendte” perler i lande som Kroatien, Tyrkiet og Jordan.
Kan det være attraktivt for inkarnerede sejlere at slippe roret og overlade ansvaret til en professionel skipper og hans besætning? Vi gjorde forsøget og tog på tyrkisk eventyr med SCIC Sailing.
Termessos ligger 1.000 meter over havet ved den tyrkiske middelhavskyst og kan kun nås til fods. Til gengæld finder man ruinerne af en af Tyrkiets mest spændende antikke byer og bliver belønnet med Taurusbjergenes måske bedste udsigt og madpakkeplads.
Skibet sejler mellem græske øer og tyrkiske byer, men som passager er man mest optaget af livet om bord på det firemastede sejlskib. Det er skibet selv og den multinationale besætnings veltrimmede samarbejde, der er den store oplevelse.
Der findes flere områder i verden, der både kan byde på lækre skipister og varm solferie. Kombinationen gør stederne oplagte, hvis man går med tanken om at købe et sommerhus, men ikke kan bestemme sig for, om man er mest til skiløb eller solferie.
Viser 1-10 af 64 resultater
1
2
3
4
5
6
7
>
Vi anbefaler
Loading...