Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Togrejser
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
Bed & breakfast (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Naturoplevelser
Eventyr (3)
Forlystelser (0)
Historie (5)
Kultur (3)
Flåm-banen i Vestnorge er en af de smukkeste togstrækninger i hele Europa. Ja, i hele verden, hvis du spørger de lokale. Den er i hvert fald så populær, at højttalermeddelelserne også meddeles på kinesisk, og vores sidemænd er kommet hele vejen fra Australien.
En togrejse gennem Tanzania byder på vilde afrikanske dyr, frodig natur og autentisk togstemning, der er som taget ud af en gammel eventyrfilm.
En tur med veterantoget The Royal Livingstone Express i Zambia byder på vilde dyr samt gourmetmiddag i nostalgiske omgivelser
Explorers udsendte med tog til Land’s End - Englands vestligste punkt.
Indtryk fra en togrejse i Mozambique og et ophold i omgivelser, som nu tilhører verdens kulturelle arvegods.
Flåmsbanen i Norge er imponerende ingeniørkunst, og den løber gennem imponerende natur.
Prøv en tur i alpelandet fra Nice til Digne-les-Bains. Landsbyerne er som i en eventyrbog.
Togturen gennem Zambia og Tanzania er en klassiker. På et par døgn bumler det gamle tog sig gennem frodigt lavland, bjergmassiver og langstrakt steppe, tæt forbi lerklinede hytter, vinkende børn og måske en enkelt elefant.
Hvis man overhovedet kan komme af sted med det under opholdet på Korsika, bør man tage en tur med toget hen over bjergene midt på øen. Det er en togtur på allerførste klasse.
Stemningsfulde Porto er en skøn blanding af moderne storby, maleriske kvarterer og storslåede udsigter over Douro-floden.
Vi anbefaler
Loading...