Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
  Rejsemål
Tjekkiet
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (2)
Forlystelser (0)
Historie (6)
Kultur (4)
Kurbadsbyen Jáchymov i det vestlige Tjekkiet er alt andet end typisk wellness. Her er behandlinger som radioaktive bade og cannabismassage helt normale tilbud, som tiltrækker både lokale og europæere.
Den tjekkiske by Cesky Krumlov er pakket ind i middelalderlig stemning og derfor en af landets mest charmerende byer, bygget op omkring et imponerende stort slot, som i sig selv er rejsen dertil værd.
Den tjekkiske hovedstad er ofte forbundet med billige pilsnere og traditionel østeuropæisk mad. Får du nok af det tjekkiske køkken, kan du besøge et af de mange spisesteder i bydelen Holešovice. Området ligger ikke langt fra den gamle bykerne og er et af de steder, som de lokale søger til, når de ...
Den tjekkiske hovedstad er en østeuropæisk perle med en charmerende blanding af klassiske turistattraktioner, hemmelige oaser, interessant historie og ikke mindst gode og billige øl.
30.000 kr. er prisforskellen på det billigste og dyreste skisportssted for en familie på fire, viser ny analyse. Danmarks Skiforbund blåstempler kvaliteten i Østeuropa.
Europæiske beværtninger bobler af den kreativitet, som de senere års mikrobryggeri-bølge har sluppet løs. Anne-Mette Meyer Pedersen fra Danske Ølentusiaster guider til rauchbier i Midttyskland og mørke dråber i Dublin.
Det kan være hårdt at efterlade sine firbenede venner hjemme, når ferien går uden for landets grænser. Explorer kigger nærmere på de mest dyrevenlige lande og på fem hoteller, som byder menneskets bedste ven velkommen.
Når danskere tager til Tjekkiet, er det som regel for at besøge Prag og ikke for at stå på ski. Men et par timers kørsel nord for hovedstaden ligger Krkonose-bjergene, der måske ikke kan erstatte Alperne, men i stedet være et billigere alternativ for begyndere.
I hjørnet mellem Tjekkiet, Polen og Tyskland ligger nationalparken Krkonose Mountains. Stedet er som skabt til adventure, og mens skiløbere indtager bakkerne om vinteren, kommer klatrere, mountainbikere og vandrere på besøg resten af året.
Stil, elegance og opdrættede fugle går op i en højere enhed med 1.000 fugle på paraden.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...