Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Thailand
USA (13)
Egypten (9)
Italien (9)
Vietnam (8)
Indien (7)
Kina (7)
Vælg rejsemål
close
Overvejer du at opleve dit næste rejsemål fra havets dybder? Se her, hvordan du kommer i gang med at udforske koralrev og marineliv.
Er du klar til at rejse efter gadekøkkener, der får mundvandet til at løbe?
At et land er kategoriseriet som et u-land, afholder ikke danskerne fra at rejse dertil – tværtimod. Her er danskernes top-10 over rejsemål i den tredje verden.
Tag flugten fra Hua Hins intense larm, og oplev det idylliske thailandske opland, der omkranser den populære feriedestination. Små landsbyer, frodige marker og ægte folkeliv findes blot få kilometer fra turistinfernoet i hjertet af badebyen.
Her er artiklen, din kone ikke må se: Guiden til Bangkoks fire mest spændende steder at shoppe – og der er ikke mange bedre steder i verden at handle end i den thailandske hovedstad.
Thailands hovedstad er mere end høje temperaturer, tuk-tukker og templer. Bangkok rummer også muligheden for en farverig cykeltur mellem byens version af Venedigs kanaler – de bangkokske khlonger.
Vil du have en anderledes ferie, bør du måske prøve et af disse feriesteder, hvor den luksuriøse bolig ligger i vandet.
I farvandet omkring Andamanerne udlever en flok danskere en gammel sejlerdrøm. Besætningen på skibet Naveren udforsker de øde indiske tropeøer, havet med de mange koralfisk og menneskemyldret i hovedbyen, Port Blairs, gader.
Det sydlige Thailand er kendt for sine kokospalmer, kridhvide strande og turkisblå hav. Men på den lille ø Koh Tao er det livet under vandspejlet, der er trækplasteret. En undersøisk verden, som er let tilgængelig for alle med et dykkerkursus.
Gamle ruiner, gemte templer og store Buddha-statuer i guld. Asien gemmer på mange seværdigheder, som endnu ikke er blevet turistfælder. Explorer guider dig til fem skjulte skatte i Asien, du skal se før de andre turister.
Viser 1-10 af 100 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
Vi anbefaler
Loading...