Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Krydstogt
Safari (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Italien (3)
Spanien (2)
Tyrkiet (2)
USA (2)
Barbados (1)
Ecuador (1)
England (1)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Tag børnene med
Lige meget om du holder af 1980'er bandet Kiss eller katte, så findes temakrydstogtet. Her en guide til alternative krydstogter.
Med i alt knap 5.000 mennesker ombord er krydstogtskibet MSC Preziosa som en by på havet, hvor familier på tværs af generationer kan holde ferie sammen. Og alle kan få sine ønsker opfyldt, hvad enten man er til afslapning, leg eller aktiv ferie.
Børnene vil have poolplaskeri og is. Familiens voksne vil også gerne opleve noget. Et krydstogt til Fjordnorge skulle forene ønskerne, da tre generationer holdt sommerferie sammen.
Krydstogtferie har tidligere nærmest rimet på gråt hår, og der er stadig mange i den aldersklasse med om bord. Men tendensen er, at deres børn og børnebørn også tager af sted – og gerne alle tre generationer på én gang for at fejre f.eks. en rund fødselsdag eller et guldbryllup.
Et krydstogt er en genial løsning, når flere generationer ønsker at holde ferie sammen. Man er tæt sammen, men kan alligevel gå sine egne veje. Når skibet ikke er i havn, går dagene med leg i poolen, bordtennis, film, fitness og masser af skøn mad.
Et nyt koncept kombinerer campingferie med en uges ophold om bord på et krydstogtsskib.
14 dages rundrejse i det vestlige USA byder på masser af oplevelser. Afstandene er store, så det anbefales, at man ikke er for ambitiøs, når turen planlægges. Vi kørte 2.700 km på to uger, og det var passende. Her er fem af turens højdepunkter.
Tag med Explorers udsendte på en behagelig krydstogtslignende ekspedition til de myteomspundne Galapagos-øer, hvor havleguaner, kæmpeskildpadder, pingviner og blåfodede suler regerer.
10 dage på et krydstogtsskib i Middelhavet med anløb i bl.a. Napoli, Alexandria og Piræus lyder som en drømmerejse for mange voksne. Men er det også noget for en børnefamilie? Explorer prøvede.
Vi anbefaler
Loading...