Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Aktiv ferie
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Kulturferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Safari (0)
  Skiferie (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Tag børnene med
Tag børnene med på en endagscykeltur på Læsø, pak cykeltaskerne til den 600 kilometer lange rute rundt om Limfjorden, eller udfordr balancen på en af Rebild Bakkers mountainbikeruter.
Lidt uden for den italienske by Bormio ligger en attraktion, der har en særlig plads i cykelmytologien: Passenes Konge – bedre kendt som Passo dello Stelvio. Jyllands-Postens udsendte medarbejder prøvede kræfter med det ikoniske bjergpas, der flere gange har optrådt i Italiens største etapeløb Giro ...
Med 90 kilometer kyststrækning er en ferie i Australiens største by Sydney lig med sol, sommer og ikke mindst strand. Byen er nemlig spækket med den ene verdensklassestrand efter den anden, hvor surferne kæmper mod de store bølger, og badenymferne pjasker i vandkanten. Her er fire af Sydneys bedste ...
Lige meget om du holder af 1980'er bandet Kiss eller katte, så findes temakrydstogtet. Her en guide til alternative krydstogter.
Det handler mindre om at vise, at du har den rigtige taske og mere om, hvilket menneske du er. Derfor vælger mange danskere at arbejde frivilligt i deres ferie.
Ferie i solen sydpå behøver ikke være lig med at flyde ud ved poolen. Sports-, aktivitets- og familieferiestedet Playitas på den kanariske ø Fuerteventura trækker gæster til i rekordtal.
Algarves bølger er eftertragtet af surfere. Og ikke kun de professionelle og unge vovehalse. Familier med børn kan sagtens ride med på Atlanterhavets bølger. Surf er nemlig også en familiesport.
Der er ingen grund til at droppe sit aktive friluftsliv, fordi man får børn.
TopCamp Feddet og kursusarrangøren Outdoorsports lancerede først på sommeren en række aktiviteter med fokus på samvær, sundhed og fysiske udfordringer. Begrebet hedder nu SportsCamping.
Skinnecyklen er et sjovt køretøj, men man må selv sørge for bommene.
Viser 1-10 af 29 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...