Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie (25)
Safari (2)
Byferie (1)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Sverige
Vælg rejsemål
close
  Emner
Tag børnene med
Lindvallen i Sälen-fjeldene er hjemmebane for danske børnefamilier. Her gør begyndere hurtige fremskridt.
Vi har besøgt tre europæiske skidestinationer, der endnu ikke har fået den opmærksomhed, de fortjener.
Lad campingturen gå til vores broderland mod øst, hvis du vil opleve Sveriges storslåede natur helt inde på campingpladsen. Jyllands-Posten guider her til seks børnevenlige campingpladser i den svenske natur.
Sverige er mere end bare smuk natur, köttbullar og klassiske forlystelsesparker. Tager man et smut til det østlige Sverige, kan man både opleve naturen på en ny – og vildere – måde, finde alskens glaskunst og se, hvad der oprindeligt inspirerede den berømte forfatter Astrid Lindgren.
Idre tilhører den sydligste del af samernes område. Hvis man er på skiferie ved Idre Fjäll kan man besøge en samefamilie, hvor man fodrer rensdyr med lav og hører om samernes livsstil.
I svenske Idre Fjäll ejer lokalbefolkningen skianlægget frem for at være en del af en kæde. Det giver en hyggelig stemning på skistedet, der består af ét fjeld med sammenhængende pister og mange familietilbud.
Vilde hop, oplyste langrendsløjper og familievenlige alpinpister – svenske Kläppen hører ikke til blandt de største skiområder, men mulighederne er mange i Dalernes smukke natur.
Sälen i Sverige er med sine mange og forholdsvis korte pister det perfekte sted både at lære at stå på ski, men også at træne sit skiløb, selv om man har stået på ski i mange år.
I hjertet af Midtsverige, på Härjedalens store vidder, ligger det hyggelige, familieskiresort Lofsdalen. Det er tillige træningsområde for det svenske landshold i skicross. En pudsig, men ualmindelig velfungerende kombination.
Disse syv forlystelsesparker tilbyder lidt ekstra på opleveren.
Viser 1-10 af 40 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...