Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Sverige
Vælg rejsemål
close
Når du rejser på skiferie, får du brug for at danne dig et overblik over vejret og pisterne. Se hvilke apps, skieksperterne selv bruger.
Flere og flere producenter skruer deres campingvogne sammen, så de kan klare en tur i frostvejr, uden man får kolde fødder. De rigtige vintervogne er stadig i en dyrere klasse.
Lindvallen i Sälen-fjeldene er hjemmebane for danske børnefamilier. Her gør begyndere hurtige fremskridt.
Ikke langt fra det svenske skiparadis Åre ligger et mystisk anlæg, som vi i Danmark ikke kender meget til. Her kombinerer udøverne fokus og fordybelse med udholdenhed og teknisk snilde i en af verdens hårdeste sportsgrene.
Vi har besøgt tre europæiske skidestinationer, der endnu ikke har fået den opmærksomhed, de fortjener.
Idre tilhører den sydligste del af samernes område. Hvis man er på skiferie ved Idre Fjäll kan man besøge en samefamilie, hvor man fodrer rensdyr med lav og hører om samernes livsstil.
I svenske Idre Fjäll ejer lokalbefolkningen skianlægget frem for at være en del af en kæde. Det giver en hyggelig stemning på skistedet, der består af ét fjeld med sammenhængende pister og mange familietilbud.
Skiferien står for døren, og vil man have det maksimale ud af turen, er det er en god idé at ryste den værste stivhed ud af kroppen inden afrejsen. Det kan f.eks. gøres med en endagstur til Sydsverige eller et besøg på et indendørs skicenter i Danmark.
Vilde hop, oplyste langrendsløjper og familievenlige alpinpister – svenske Kläppen hører ikke til blandt de største skiområder, men mulighederne er mange i Dalernes smukke natur.
I Nordsverige ligger byen Kiruna. Byens fundament er i bogstaveligste forstand begyndt at forsvinde under byen. Nu skal byen flyttes.
Viser 1-10 af 43 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...