Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Sverige
Norge (2)
Canada (1)
Estland (1)
Finland (1)
Island (1)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (6)
Forlystelser (0)
Historie (0)
Kultur (2)
Du kan rejse efter de bedste muligheder, men har du tålmodigheden, kan du også vente på, at det sagnomspundne nordlys kommer til Danmark.
Vestsverige er et slaraffenland for skaldyrstilhængere, for på det dybe vand i den østlige del af Skagerrak såvel som i de ferskvandsfyldte kanaler gemmer sig alskens delikatesser. En række fiskere og hoteller udbyder skaldyrssafarier, hvor man kommer med om bord på en fiskekutter og kommer helt tæt ...
Baltikum, Østeuropa og De Britiske Øer byder sig til for danske jægere med udlængsel. Jagtfaglig chef i Danmarks Jægerforbund, Niels Søndergaard, giver her sit bud på syv klassiske og to nyere rejsemål.
Siberian Adventure's er en naturskøn campingplads med eventyr for alle pengene.
Tag til Lapland og vær helt, helt alene.
Jomfruelig og snehvid skønhed venter, hvis man bevæger sig uden for de præparerede pister. Tag på opdagelse i den store hvide verden og fornem vildmarken med både hunde- og hestekræfter.
Om vinteren sover rigtige vildmarksfolk på samernes maner. Det betød overnatning i en samekåta, da Jyllands-Posten var på tur til Funäsdalen i Sverige.
Mødet mellem elg og bil er daglig skyld i mellem 12 og 15 trafikulykker på den anden side af Øresund. Der findes dog andre og langt mindre dramatiske måder, hvorpå man kan komme tæt på pelsdyret, der kan blive op mod to meter højt over skuldrene. Explorer har besøgt Sveriges største elg-park, ...
Børnevenligt i Sisimiut Vi er en familie med to børn på to og seks år, som til marts skal på et otte-dages vennebesøg i Sisimiut i Grønland.
Vi anbefaler
Loading...