Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Kulturferie
Byferie (3)
Safari (1)
Skiferie (1)
Aktiv ferie (0)
  Rejsemål
Sverige
Belgien (1)
England (1)
Finland (1)
Irland (1)
Italien (1)
Norge (1)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (1)
Forlystelser (0)
Historie (7)
Kultur (11)
Tag børnene med (0)
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Normalt skal du lægge vejen forbi Systembolaget, hvis du vil købe alkohol med hjem fra rejsen til Sverige. Men på den lille ø Hven i Øresund, finder du et stort udvalg af lokal produceret whisky, som du kan tage med hjem i kufferten. Øen er også et besøg værd, hvis du er frisk på en cykeltur, ...
Den nye Michelin-guide for nordens restauranter er på gaden. Vi har fået to kendte kokke til at anbefale de bedste i vores to nabolande.
Gå på opdagelse i en ubåd, besøg Sveriges største trækirke, se den charmerende bydel og træd ind i Stortorgets mylder. Karlskrona er en flådeby bygget på en række øer i den svenske skærgård, og landets maritime historie spiller en vigtig rolle for byen.
Vestsverige er et slaraffenland for skaldyrstilhængere, for på det dybe vand i den østlige del af Skagerrak såvel som i de ferskvandsfyldte kanaler gemmer sig alskens delikatesser. En række fiskere og hoteller udbyder skaldyrssafarier, hvor man kommer med om bord på en fiskekutter og kommer helt tæt ...
I Middelalderen var Kärnan et af Nordens vigtigste fæstningsanlæg. I dag hersker idyllen ved det tilbageværende tårn i Helsingborg, hvor udsigten til Øresund og den danske kyst er i top.
Hovedbyen på Sveriges største ø, Gotland, er omkranset af Nordeuropas bedst bevarede middelalderbymur. Bag de massive mure gemmer Visby på historiske huse og en mængde kirkeruiner, der skaber en særlig stemning.
I Nordsverige ligger byen Kiruna. Byens fundament er i bogstaveligste forstand begyndt at forsvinde under byen. Nu skal byen flyttes.
Höganäs i det nordvestlige Skåne er et kulinarisk skatkammer, hvor man kan opleve alt fra lokale specialiteter serveret på lerfade i den store svenske skov til en sæsonbestemt syv-retters middag på et kongeslot. Explorer spiste sig vej gennem det sydlige Sverige.
Europæiske beværtninger bobler af den kreativitet, som de senere års mikrobryggeri-bølge har sluppet løs. Anne-Mette Meyer Pedersen fra Danske Ølentusiaster guider til rauchbier i Midttyskland og mørke dråber i Dublin.
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...