Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Sverige
Vælg rejsemål
close
  Emner
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Gå på opdagelse i en ubåd, besøg Sveriges største trækirke, se den charmerende bydel og træd ind i Stortorgets mylder. Karlskrona er en flådeby bygget på en række øer i den svenske skærgård, og landets maritime historie spiller en vigtig rolle for byen.
På forlænget weekend i Nordens Venedig
Med sine 14 øer og 54 broer er Stockholms kælenavn, ”Nordens Venedig”, velvalgt. Her mødes gamle kongeslotte, skærgårdsbåde, stormagasiner og naturligvis Abba mellem kanalerne.
Hovedbyen på Sveriges største ø, Gotland, er omkranset af Nordeuropas bedst bevarede middelalderbymur. Bag de massive mure gemmer Visby på historiske huse og en mængde kirkeruiner, der skaber en særlig stemning.
En weekendtur til Eriksberg i Sydsveriges skærgård giver mulighed for at komme helt tæt på vild natur, kronhjorte med meterlange gevirer og små gryntende vildsvineunger – måske får man endda lov til at nyde synet af havørnen, der svæver søgende på himlen. Det gjorde Explorers udsendte.
I den hippe bydel Davidshall nær centrum står cyklerne sirligt parkeret, og det liv, man møder, foregår i de mange modebutikker og på de cafeer og restauranter, der omgiver Davidshalltorget i bydelens centrum.
I Europas populære byer kan storbyferien sagtens krydres med en dukkert.
Fra en klatretur på byens tage til 1800-tals markeder og et museum fyldt med sprut.
Julemarkeder i vores nabolande lokker stadig flere danskere til. Her er inspiration til rejsen.
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...