Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Aktiv ferie
Safari (3)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Sverige
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (7)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (4)
Det vrimler med tilbud til folk, der vil vandre. Tirsdag åbner et nyt pilgrimshus i Maribo og i næste måned vandringsruten Camønoen.
Lystfiskeri giver rejsen formål og store naturoplevelser. Se ekspertens tip til syv let tilgængelige steder med pæne chancer for fangst.
Med sine 30.000 øer har den stockholmske skærgård tilbud til alle besøgende. Familieferie, sejlads, ø-hop, aktiv ferie eller luksuscamping på en privat ø.
Er man "young at heart" – uanset alder - er primitiv adventurecamping et forfriskende alternativ til de luksuriøse og komfortable campingvogne og campingpladser. Den udfordrende natur kan f.eks. opleves fra en kano eller havkajak, mens aftenen byder på bålhygge, og natten tilbringes i et to-tre ...
Med dit eget rensdyr kan du opleve Nordsverige. Det er en tur gennem vildmarken, der dog først bliver vild, når dit rensdyr er ude på narrestreger.
Helt oppe i det nordsvenske Lapland ligger Kungsleden – en ca. 450 kilometer lang vandresti, som går gennem Sveriges højeste bjerge. Hvert år opfordrer Fjällräven til at snøre vandrestøvlerne, når de inviterer flere end 2.000 deltagere med på 110 ikoniske og udfordrende kilometer af ruten. JP ...
Baltikum, Østeuropa og De Britiske Øer byder sig til for danske jægere med udlængsel. Jagtfaglig chef i Danmarks Jægerforbund, Niels Søndergaard, giver her sit bud på syv klassiske og to nyere rejsemål.
Dybe bunkere med højt græs på kanterne. Små greens med fortæpper, der inviterer til en god gammeldags ”bump and run”. Det lyder unægtelig som en golfbane på de britiske øer. Men det er det ikke. Vi er midt i Skåne – og det tog os kun en time at nå hertil fra Rådhuspladsen i København.
Med omkring 70 baner er Skåne spækket med gode og varierede golfoplevelser, som det absolut er værd at drage over sundet efter. JP Explorer besøgte tre baner i det sydsvenske og krydrede oplevelsen med noget, som mange sikkert umiddelbart ville kalde en selvmodsigelse, nemlig svensk gourmetmad.
Skandinavien rundt i en havkajak bød på rå natur, store tanker og fantastisk dyreliv.
Viser 1-10 af 22 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...