Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (56)
Italien (32)
Frankrig (24)
Spanien (23)
USA (22)
England (13)
Sverige (12)
Vælg rejsemål
close
Ascoli Piceno i regionen Marche byder på uspoleret italiensk atmosfære og lokale smagsoplevelser i massevis.
Mange danskere forbinder den nyslåede europamesternation med Lissabon og portvin. Men Portugal har meget andet at byde på, siger kendere.
Prøv en prisbelønnet dansk vin, kombinér vinsmagning med golf, eller drik økologisk æblechampagne i en gårdbutik på én af Fyns mange vingårde.
Læserne af rejsemediet "Travel+Leisure" har kåret verdens ti bedste byer. Tre af disse ligger tilsyneladende i de amerikanske sydstater.
Flere danskere rejser til østeuropæiske lande på ferie. Hvis du rejser på budget, kan du kigge mod Sofia, Sarajevo, Beograd og Bukarest.
Normalt skal du lægge vejen forbi Systembolaget, hvis du vil købe alkohol med hjem fra rejsen til Sverige. Men på den lille ø Hven i Øresund, finder du et stort udvalg af lokal produceret whisky, som du kan tage med hjem i kufferten. Øen er også et besøg værd, hvis du er frisk på en cykeltur, ...
Danske familier bruger i gennemsnit 23.300 kroner på tre ugers sommerferie i udlandet. Det kan sagtens gøres billigere, siger økonom.
Australiens mest populære sandstrand Bondi Beach er Sydneys postkort-varemærke på linje med Operahuset. Her har livredderne deres egen tv-serie ”Bondi Rescue”, og stranden får hvert år besøg af tusindvis af turister fra backpackere til millionærer. Jyllands-Posten guider til fire fremragende ...
Med udgangspunkt i det anerkendte vestaustralske vinområde Margaret River, besøger Jyllands-Posten fem forskellige vingårde, der hver især har noget helt unikt at byde på. Det bliver også til en afstikker til sydkysten for at besøge en særligt idyllisk vingård, som ligger i området med det velkendte ...
Lolland-Falster er et smørhul for enhver, som holder af god mad og drikke. Her er der højt til loftet – ikke blot i naturen –, men også når det gælder ypperlig kvalitet af kød, ost, frugt, vin og øl. Her får du fem bud på lokaliteter, der er værd at lægge vejen forbi.
Vi anbefaler
Loading...