Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Spanien
Italien (22)
Frankrig (15)
USA (11)
Tyrkiet (10)
England (9)
Vælg rejsemål
close
Overvejer du en afstikker til en af de klassiske europæiske weekendstorbyer? Se her, hvor du kommer længst for pengene.
Lystfiskeri giver rejsen formål og store naturoplevelser. Se ekspertens tip til syv let tilgængelige steder med pæne chancer for fangst.
Alhambra-komplekset i Andalusien er meget mere end en fæstning. Det er en hel bydel med huse, tårne og haver med fontæner, duftende roser, appelsintræer og mauriske paladser, der leder tankerne hen på 1001 nats eventyr.
Barcelona har flere restauranter, hvor både maden, prisen og restaurantens historie er god. Her er fire af dem.
Kløftvandring: Svimlende højder og brusende floder.
Midt i Europas største ørken, der ligger i Sydspanien, er mange westernfilm blevet optaget, da de havde deres storhedstid. En af lokationerne er blevet omdannet til turistattraktion og zoo.
Malaga er meget mere end en by med en stor lufthavn og et mellemstop på vej til solkysten. Her finder man landets bedst bevarede mauriske fæstningsværk side om side med den moderne havnefront og museet for mesteren og bysbarnet Picasso.
Gastro-turisten rejser efter mad – både efter toplækker gourmetmad og helt, helt simpel og uforfalsket lokal mad. Og det får man alt sammen på Ibiza.
Den spanske hovedstad forener 1.100 års historie med moderne infrastruktur. Nyd seværdighederne, men husk også at shoppe sko og spise pomfritter med spejlæg, lyder det fra dansker i Madrid.
Indbyggerne i den charmerende sydspanske havneby Cádiz er glade for fisk og fest. En mængde folkefester og et stort karneval fastsætter årets rytme i byen, der også har historiske seværdigheder og havudsigt på programmet.
Viser 1-10 af 118 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...