Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Charterrejser (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Krydstogt (0)
  Motorcykelferie (0)
  Safari  (1)
  Skiferie (0)
 • Sommerhus (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Rejsemål
Skotland
Frankrig (3)
Portugal (3)
USA (3)
Danmark (2)
Sverige (2)
Canada (1)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (1)
Forlystelser (0)
Historie (6)
Kultur (5)
Tag børnene med (0)
Små og hyggelige. Det beskriver meget godt Edinburghs specialkaffebarer. Og fantastisk eller exceptionel rammer heller ikke helt skævt, når det kommer til kaffen, de serverer. Gå ikke glip af lune kaffebar-vibes og uimodståelige kaffearomaer, næste gang du besøger Skotlands hovedstad.
Lokale råvarer har førsteprioritet i det skotske køkken, og nationalretter og -drikke lever i bedste velgående. Men nye supplerende produkter er på vej.
Det er ingen hemmelighed, at golfens vugge står i Skotland. Ej heller, at skotterne har nogle af de bedste golfbaner på denne jord. Overraskelsen kommer først, når man drejer væk fra alfarvej og opdager, hvilke skatte der ligger gemt blot et stenkast fra den voksende strøm af golfturister.
En odyssé gennem det skotske højland byder på unikke naturoplevelser, kultur og bloddryppende historie. Fra Edinburghs brolagte eventyr til vestkystens ophøjede ensomhed.
Baltikum, Østeuropa og De Britiske Øer byder sig til for danske jægere med udlængsel. Jagtfaglig chef i Danmarks Jægerforbund, Niels Søndergaard, giver her sit bud på syv klassiske og to nyere rejsemål.
Vi vandrer langs Hadrians Mur, et 120 km langt forsvarsværk, som romerne byggede tværs over Storbritannien for næsten 2.000 år siden for at holde røveriske skotter ude.
Du vil blive overrasket over, hvor nogle af de mest populære hoteller findes.
Islay hedder den, øen som er målet for denne rejse. En dannelsesrejse foretaget af en gruppe mænd med en fælles passion for whisky. Øens navn udtales Ajla, og den er den sydligste af øgruppen De Indre Hebrider ud for Skotlands vestkyst. Og som alle, der kender bare en lille smule til whisky, vil ...
Mens en råkold tåge lægger sig tungt over Skotlands hovedstad, Edinburgh, samles unge som gamle til en svingom. De skotske ceilidhs er folkedans på et helt andet plan.
Smukke dale, delfiner i bugten og restauranter i verdensklasse. Skotland tilbyder meget.
Viser 1-10 af 16 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...