Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Bed & breakfast (0)
  Rejsemål
USA
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (3)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (0)
Tag børnene med (0)
Ikke mange danskere tager til USA for at stå på ski, og det er en skam. Det mener Danexplores ski- og rejsekonsulent Jens Lind, der står for at arrangere skirejser til USA for danskere. Han mener nemlig, at både skien og servicen i USA er bedre end i Europa. Derfor giver han her sine ...
Vail i Colorado er kendt for puddersne, svimlende skihøjder og enorme skibowler, og er i klasse med de absolut bedste skiområder i hele verden.
Der findes flere områder i verden, der både kan byde på lækre skipister og varm solferie. Kombinationen gør stederne oplagte, hvis man går med tanken om at købe et sommerhus, men ikke kan bestemme sig for, om man er mest til skiløb eller solferie.
Jyllands-Posten har taget en snak med et par skieksperter om den stigende interesse for Nordamerika, Alpernes tillokkende kurver og en tidsånd, der får os til at droppe liften.
Den udprægede amerikanske høflighed er blevet beskyldt for at være overfladisk, men for en nybegynder på ski har den stor betydning. Mount Bachelor i staten Oregon er et godt bud på en destination for skiløbere med hang til øl og afslapning uden for pisterne.
Der er muligheder for en hurtig skitur på en ferie i New York, Boston eller Californien.
Mt Baker i staten Washington i USA har alt, hvad en skiløber kan ønske sig af sne - og mere til.
Deer Valley i Utah er kåret som Nordamerikas bedste skisportssted af verdens største skiblads læsere. Explorer har besøgt stedet, der er dejligt, men dyrt.
Skisæsonen er ikke nødvendigvis slut for i år, bare fordi foråret er over os. Der er masser af muligheder for forårs- og sommerski. Se her, hvor du stadig kan finde rigeligt med sne og åbne lifte.
Deer Valley i Utah er kåret som Nordamerikas bedste skisportssted af verdens største skiblads læsere. Explorer har besøgt stedet, der er dejligt, men dyrt.
Vi anbefaler
Loading...