Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Norge (26)
Sverige (25)
Østrig (21)
Frankrig (17)
Italien (7)
Schweiz (3)
Tyskland (3)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Tag børnene med
Eventyr (4)
Historie (1)
Kultur (0)
Szklarska Poreba. Umiddelbart ikke et navn, der vækker den helt store genklang. Men i den polske bjergprovins danner majestætiske graner og krumme isformationer rammen om en skiferie, der på mange måder minder om et sted taget ud af en magisk fortælling.
Lindvallen i Sälen-fjeldene er hjemmebane for danske børnefamilier. Her gør begyndere hurtige fremskridt.
Det stiller store krav til en skidestination, når tre generationer tager på ski sammen og flokken spænder over en, der knap kan gå, over den fartglade eliteskiløber til de ældre kaffe-kage-kørere. Trysil leverer de optimale rammer for ski og velbevaret familiehygge.
Vi har besøgt tre europæiske skidestinationer, der endnu ikke har fået den opmærksomhed, de fortjener.
Idre tilhører den sydligste del af samernes område. Hvis man er på skiferie ved Idre Fjäll kan man besøge en samefamilie, hvor man fodrer rensdyr med lav og hører om samernes livsstil.
I svenske Idre Fjäll ejer lokalbefolkningen skianlægget frem for at være en del af en kæde. Det giver en hyggelig stemning på skistedet, der består af ét fjeld med sammenhængende pister og mange familietilbud.
Skiområdet Serfaus-Fiss-Ladis er flot og mondænt, men først og fremmest er det et godt feriemål for børnefamilierne, som alt for få danskere har fået øjnene op for.
Vilde hop, oplyste langrendsløjper og familievenlige alpinpister – svenske Kläppen hører ikke til blandt de største skiområder, men mulighederne er mange i Dalernes smukke natur.
Midt i et af verdens største skiområder, Solens Porte, ligger Avoriaz. En satellitby bygget det rigtige sted på bjerget, hvor bløde bakker byder børn velkommen, mens de dygtigste finder udfordring lidt længere væk. Særligt på den berygtede Schweiziske Mur.
Skiwelt er navnet på området mellem byen Brixen im Thale i den ene ende og lillebyen Going i den anden ende af en buet dal, der favner et gevaldig stort og naturskønt bjergmassiv, der er overhældt med lifter og pister. Det er den rene fest på ski.
Viser 1-10 af 93 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
Vi anbefaler
Loading...