Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie
Byferie (3)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Norge
Vælg rejsemål
close
Når du rejser på skiferie, får du brug for at danne dig et overblik over vejret og pisterne. Se hvilke apps, skieksperterne selv bruger.
Flere og flere producenter skruer deres campingvogne sammen, så de kan klare en tur i frostvejr, uden man får kolde fødder. De rigtige vintervogne er stadig i en dyrere klasse.
Det stiller store krav til en skidestination, når tre generationer tager på ski sammen og flokken spænder over en, der knap kan gå, over den fartglade eliteskiløber til de ældre kaffe-kage-kørere. Trysil leverer de optimale rammer for ski og velbevaret familiehygge.
Gør som de lokale nordmænd og tag T-banen fra Oslo centrum til Nordmarka. På under 30 minutter kan du stå klar med skiene på og således kombinere storbyferie med langrend. Til forskel fra de alpine skiløjper i områd2et er denne oplevelse ganske gratis.
Martin Schøber bruger sommeren på at arbejde for at kunne tilbringe hele vinteren på ski. Han er på ski mere end 100 dage om året og bliver aldrig træt af det. Er der et skisportssted, er Martin Schøber klar.
Fra toppen af skibakken er det bare at give los og følge de godt præparerede piste i mange sværhedsgrader til bunden. Det giver herlige 6,5 kilometer og Nordeuropas længste nedkørsel med et højdefald på en kilometer. Så det er fint med et par hyggelige stop undervejs og serverede ”optankninger”, der ...
200 kilometer fra færgehavnene i Kristiansand og Larvik tilbyder Hovden et bredt udbud af vintersportstilbud for hele familien i et overskueligt område.
Både skiferie og charterrejser er populære i vinterhalvåret, og mange danskere har allerede bestilt drømmerejsen. Inden for charterrejser er det Spanien, der storhitter, mens danskerne er meget traditionsbundne, når det gælder skiferie, og tager til Norge og Østrig.
Trysil er et af danskernes foretrukne skidestinationer – især for børnefamilier. Men Trysil byder ikke kun på pister og skiløb, der er også et væld af andre aktiviteter, der kan udmatte selv det mest hyperaktive barn.
Når skiliftene lukker, og mørket falder over norske Gaustablikk, tænder Stein sin ti tons tunge pistemaskine og kører af sted for at præparere pisterne til næste dag. Explorer tilbragte en aften i førerhuset.
Viser 1-10 af 58 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...