Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Byferie (0)
  Bådferie (0)
  Charterrejser (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Safari  (1)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Norge (24)
Frankrig (17)
Østrig (14)
Sverige (12)
Italien (11)
Schweiz (10)
USA (7)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Naturoplevelser
Ikke langt fra det svenske skiparadis Åre ligger et mystisk anlæg, som vi i Danmark ikke kender meget til. Her kombinerer udøverne fokus og fordybelse med udholdenhed og teknisk snilde i en af verdens hårdeste sportsgrene.
De fleste skientusiaster har efterhånden testet det alpine skiløb i det østrigske, men alperne byder på meget mere end bare slalom. Om det skal være cykling ned ad løjperne eller snevandring med tennisketsjere under fødderne i ægte Anders And-stil, er de østrigske alper leveringsdygtige.
Ikke mange danskere tager til USA for at stå på ski, og det er en skam. Det mener Danexplores ski- og rejsekonsulent Jens Lind, der står for at arrangere skirejser til USA for danskere. Han mener nemlig, at både skien og servicen i USA er bedre end i Europa. Derfor giver han her sine ...
Vilde hop, oplyste langrendsløjper og familievenlige alpinpister – svenske Kläppen hører ikke til blandt de største skiområder, men mulighederne er mange i Dalernes smukke natur.
Midt i et af verdens største skiområder, Solens Porte, ligger Avoriaz. En satellitby bygget det rigtige sted på bjerget, hvor bløde bakker byder børn velkommen, mens de dygtigste finder udfordring lidt længere væk. Særligt på den berygtede Schweiziske Mur.
I Nordsverige ligger byen Kiruna. Byens fundament er i bogstaveligste forstand begyndt at forsvinde under byen. Nu skal byen flyttes.
Kan du gå, kan du også stå på snesko. Det har mange sneentusiaster fået øjnene op for de seneste år.
Der findes flere områder i verden, der både kan byde på lækre skipister og varm solferie. Kombinationen gør stederne oplagte, hvis man går med tanken om at købe et sommerhus, men ikke kan bestemme sig for, om man er mest til skiløb eller solferie.
Whistler i Canada er kåret som Nordamerikas bedste skisted. Andreas Bang fra Aarhus har stået på ski i området siden 2007 og giver de bedste fif til destinationen, der er ukendt for de fleste danskere.
I Andorra kan man opleve noget helt unikt om vinteren – nemlig en iglo-overnatning midt i bjergene, hvor den udendørs temperatur ofte falder til minus 20 grader.
Viser 1-10 af 95 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
Vi anbefaler
Loading...